İlişki Durumu Karışık 40. bölüm fragmanı Can ve Ayşegül evleniyor!

Abone ol

İlişki Durumu Karışık 40. bölüm fragmanı yayınlandı. İlişki Durumu Karışık son bölümde Can Ayşegül'ün evlenme teklifini kabul etti. İlişki Durumu Karışık 40. bölüm fragmanı internethaber.com'da.

İlişki Durumu Karışık son bölümü çarşamba akşamı Show Tv'de ekrana gelmişti. İlişki Durumu Karışık son bölümü beklenmedik olaylara sahne olmuştu. Aylardır Can ve Ayşegül'ü ayırmaya çalışan Murat ve Elif pes etmişti. Elif, Ayşegül'e evini geri vererek, Can'dan boşanmıştı. Murat da Ayşegül'e veda etmiş ve hayatından çıkmıştı.

İlişki Durumu Karışık son bölümünde sürprizler bunlarla da sınırlı değildi. Yurtdışına gitme kararı alan Elif, Murat'ın teklifiyle kararından vazgeçti. İlişki Durumu Karışık'ta Elif-Murat aşkı başlamıştı.

Öte yandan Ayşegül'ün kendisini sevmediğini söylemesi üzerine kırılan Can kendini geri çekmiş aşıkların arasına soğukluk girmişti. Ancak Ayşegül son hamlesiyle Can'a büyük bir sürpriz yapmıştı. Can'ın evine giden Ayşegül ona romantik bir sürpriz hazırlayarak 'evlenme teklifi' etmişti.


Peki Can Ayşegül'ün evlenme teklifine ne yanıt verecek? Elif-Murat cephesinde neler olacak? Can ve Ayşegül sonunda birlikte olabilecekler mi? Yanıtlar İlişki Durumu Karışık 40. bölüm fragmanında. İlişki Durumu Karışık 40. bölüm fragmanı internethaber.com'da. 

İlişki Durum Karışık 40. bölüm fragmanında Can ile Ayşegül evleniyor. Ancak Can ve Ayşegül'ün düğününe Can'ın annesi damga vuracak. 

İlişki Durumu Karışık son bölüm romantik evlenme teklifi sahnesini aşağıdaki playerdan izleyebilirsiniz.

Günün Önemli Haberleri