İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve eşi koronavirüse yakalandı

Abone ol

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve eşi Hamdiye Soylu'nun koronavirüs testi pozitif çıktı. Bakan Soylu Ankara'da bir hastanede tedavi altına alındı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Twitter hesabından sağlık durumuyla ilgili paylaşımda bulundu. 

Soylu, yaptığı açıklamada, düne kadar evde sürdürdükleri tedavinin doktorların tavsiyesiyle hastanede devam ettiğini bildirdi.

"Şükürler olsun ki şimdi biraz daha iyiyiz"

Sağlık durumlarının iyi olduğunu ifade eden Bakan Soylu, şu bilgileri verdi:

"Pazartesi günü kendimizi iyi hissetmeyince tekraren yaptırdığımız test, eşim, kızım ve bende pozitif çıktı. Düne kadar evde sürdürdüğümüz tedavi doktorlarımızın tavsiyesiyle hastane ortamına nakledilmiştir. Şükürler olsun ki şimdi biraz daha iyiyiz. Bu vesile ile tüm hastalara ve İzmir depreminde yaralananlara acil şifalar, depremde hayatını kaybeden İzmirli hemşehrilerimize Cenab-ı Allah'tan rahmet diliyorum."

Soylu'nun koronavirüse yakalandığını ilk duyuran isimlerden biri gazeteci İsmail Saymaz oldu.

"İzmir’e giden bakanlar arasında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun olmaması dikkat çekti." diyen İsmail Saymaz, "Elazığ depreminde bölgeye hızla intikal ederek çalışmalarda görev alan Soylu’nun, dünkü İzmir depreminden sonra yıkımın yaşandığı Bayraklı’ya gidememesinin nedeni belli oldu." ifadelerini kullandı.

"Hastanede tedavi altında"

Saymaz, "Süleyman Soylu ve eşi Hamdiye Soylu’nun koronavirüse yakalandığı öğrenildi. Testi pozitif çıkan çiftin Ankara’da bir hastanede tedavi altında olduğu belirtildi." diye yazdı.

Günün Önemli Haberleri