Hırsız kamerada

Abone ol

Bir süper marketi soyan hırsızın dikkatli davranışları soğuk kanlılığı saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.

Bir süper markete girip yaklaşık 12 bin 500 TL civarında hırsızlık yapan zanlının güvenlik kamerasına yansıyan rahat tavırları kamera kayıtlarını izleyenleri çileden çıkarttı.

Alaplı’da yıllardır halka hizmet veren bir süpermarket 5 Haziran gecesi sabah karşı 03.51 sularında kimliği belirsiz kişiler tarafından soyuldu.

KENDİ MARKETİ GİBİ RAHAT

Soygunu gerçekleştiren kişinin güvenlik kamerasında ki rahat tavırları ise akıllarda soru işareti bırakıyor.

Kamera görüntülerine göre üstünde değişik bir elbise bulunduğu tahmin edilen zanlının yüzünü ve saçlarını bir maske ile gizlemeyi ihmal etmemiş.

Görüntüleri izledikten sonra zanlının kendi marketinde rafları düzeltir gibi rahat tavırlar içinde olmasından dolayı hayli şaşırdığını kaydeden süpermarket sahibi Ahmet Aydın,” Marketimize giren zanlı yanında getirdiği iki çuvala raflarda ki sigarları dolduruyor. Ancak raflarda kalan sigaraları da bırakmamak için markette bulunan çöp poşetlerinden en büyük boy olanlardan bir tanesini daha alarak kalan sigaraları da alıyor. Ve sonra kasada ki nakit parayı da alarak elini kolunu sallaya sallaya markete girdiği gibi çıkıyor” dedi.

SOYGUNUN PLANLANDIĞI İDDİASI

Soygunla ilgili olarak düşüncelerini anlatan Aydın güvenlik kamerası görüntülerini izledikten sonra soygunun tamamen planlanarak yapılmış olduğunu düşündüklerini belirterek,”Soygunun gerçekleştiren kişi ya da kişiler önce marketimizin altında atıl durumda bulunan eski bir tekstil fabrikasına girmişler. Daha sonra tekstil fabrikasının ikinci katına girerek içerde buldukları eşyaları kullanarak marketimizin arka kısmında bulunan balkona girerek oradan içeri girmişler” diye konuştu.

Güvenlik kamerasında sadece bir kişinin görünmesine rağmen bir kişinin böyle bir soygunun gerçekleştirebileceğini sanmadığını belirten Aydın, ilçede son altı ay içerisinde 4-5 hırsızlık olayının olduğunu ve hırsızlık olaylarının hiçbirinin aydınlatılmadığına dikkat çekti Aydın, başka insanların böyle olaylarla mağdur olmasını istemediklerini belirterek Alaplı İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün soygunu gerçekleştiren kişi ya da kişileri yakalayacaklarına inandıklarını kaydetti.

Günün Önemli Haberleri