Hazal Filiz Küçükköse Tuan Tunalı boşanıyor ayrılık sebebi ihanet mi

Abone ol

Kara Sevda'nın Zeynep'i Hazal Filiz Küçükköse ve Tuan Tunalı boşanıyor. Boşanma sebebi olarak Hazal Filiz Küçükköse'nin daha çok ünlü olması olduğu söylendi. Bir diğer iddia Hazal Filiz Küçükköse'nin Tuan Tunalı'yı aldatması...

Kara Sevda'nın Zeynep'i olarak tanıdığımız, en sonra Rüya dizisi ile ekranlarda olan Hazal Filiz Küçükköse ve 2014 yılında evlendiği eşi Tuan Tunalı boşanma kararı aldı. Çiftin ayrılığı hakkında iki iddia ortaya atıldı. 

Deniz Yıldızı dizisinde tanışıp evlenen Hazal Filiz Küçükköse ve Tuan Tunalı çifti boşanıyor. 2014 yılında evlenen çift Sosyal medyadan birlikte olan tüm fotoğrafları silip , birbirlerini takipten çıkardı.

BİRİNCİ SEBEP: PARA

Hazal Filiz Küçükköse'nin eşinden daha ünlü olup bundan doğan maddi manevi sebepler öne sürüldü.

İKİNCİ SEBEP: İHANET

Tuan Tunalı'nın Instagram hikayesinde Sezen Aksu'nun "İhanetten Geri Kalan" şarkısını paylaşması, 'çiftin ayrılığının nedeni ihanet mi?' sorusunu akıllara getirdi.

AŞKINI BÖYLE ANLATMIŞTI

“Eşimle 2009’da sette tanıştık. Yaptığı en büyük sürpriz, evlilik teklifiydi. Bir gün setteyken beni aradı, evi su bastığını söyledi. Her şeyi öylece bırakıp eve koştum. Kapıyı elinde fırçayla açtı. İçerideyse rengârenk mumlar ve muhteşem bir pasta. Ben ‘Ne oluyor burada?’ derken, ‘Kabul ediyor musun?’ diye sordu. Neyi?’ dedim. Yüzüğü çıkardı ve ‘Benimle evlenir misin?’ cümlesi çıktı ağzından. Ağlayarak ‘Evet’ dedim."

Günün Önemli Haberleri