Hava durumu sıcaklık sabah bile 24 derece!

Abone ol

İSTANBUL hava durumu başta olmak üzere yanıyor. Meteoroloji yeni hava durumu uyarısı yaptı. İstanbul güne 24 derece ile başladı sıcaklık gün içinde 28 dereceyi görecek. Aydın, İzmir, Denizli, Adana, Manisa hava durumu nasıl?

İSTANBUL hava durumu yakıyor, sabah bile 24 derece! Meteoroloji 17 Haziran cuma günü son hava durumu tahminleri ile korkuttu. Bugünden itibaren çöl sıcakları geliyor. Sıcaklıklar İstanbul'da bugün 28 dereceyi bulacak. Haftasonu ise durum daha vahim. Sıcaklık değerlerinin 38 dereceyi görmesi bekleniyor.

Yurt genelinde ise aşırı sıcaklar etkili olacak. Özellikle Aydın, İzmir, Denizli, Adana, Manisa hava durumu yakacak.

İSTANBUL HAVA DURUMU SABAH BİLE 24 DERECE!

İSTANBUL hava durumu güne çok sıcak başladı. Sabah 09.15'te ölçülen son sıcaklık 24 derece. Gün içinde en yüksek sıcaklık değeri 28-30 derece arasında değişecek. Haftasonu ise bu değer tavan yapacak 33 dereceleri görecek.

İstanbul için 5 günlük hava durumu raporu!


İstanbul hava durumu bugün en yüsek sıcaklık 28 derece olacak. haftasonu ise rekor sıcaklık 33 derece olacak.

Haftasonundan itibaren sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerine çıkacak!

BU İLLERE AŞIRI SICAK UYARISI!

HAFTASONU HAVA DURUMU YAKACAK

Hafta sonundan itibaren en yüksek hava sıcaklıkları kayıtlara geçmeye başlayacak. Meteoroloji Aydın için de en yüksek sıcaklık değerini haber verdi. Hatfasonu rekor sıcaklık beklenen iller şunlar;

Aydın 44 derece,
Denizli 42 derece
Manisa 42 derece
İzmir 41 derece
Adana 40 derece
Muğla 40 derece
Balıkesir 39 derece
Edirne 38 derece
Bursa 38 derece
Antalya 37 derece
Afyonkarahisar 34 derece
Uşak 34 derece
Ankara 33 derece
İstanbul 33 derece.

Sıcaklık değerleri yurt genelinde mevsim normallerinin 9 derece üzerine çıkacak.

Sıcak hava dalgası sebebi ile meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı vatandaşlarımızın dikkatli ve tedbirli olması tavsiye olunur.

YURT GENELİNDE SICAKLIK MEVSİM NORMALLERİNİN ÜZERİNDE!

Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin iç ve doğu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun doğusu, Güneydoğu Anadolu'nun doğusu, Ordu, Erzincan, Bingöl ve Muş çevreleri ile Tokat ve Samsun'un doğu ilçelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Ülkemizin doğu kesimlerinde 4 ila 6 derece azalacağı, batı bölgelerde 3 ila 5 derece artacağı tahmin ediliyor. Rüzgar genellikle kuzey yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, İç Anadolu'nun doğusu, Doğu Akdeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun batısı, Güneydoğu Anadolu'nun kuzey ve batı kesimleri ile yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/sa) esmesi bekleniyor.

Günün Önemli Haberleri