Hasan Şaş"İlk defa bir kavgada ben yoktum"

Galatasaray yardımcı antrenörü Hasan Şaş, Başakşehir maçında çıkan tartışmalara değinirken 'İlk defa bir kavgada ben yoktum' diyerek dikkat çekti.

Galatasaray yardımcı antrenörü Hasan Şaş, Medipol Başakşehir'i 2-1 yenerek kazanılan şampiyonluğun ardından açıklamalarda bulundu. 

"9. şampiyonluğumu kazandım. 5 futbolcu, 4 antrenör olarak şampiyonluk kazandım. Çok zorlu bir takıma karşı oynadık. Başakşehir, iyi futbol oynayan ve düzeni olan bir takım. 1-0 geriye düşmek, bu stresi yüksek maçlarda çok zor. Oradan geriye dönebilmek çok zor. Pas oyununu kesmeye ve pozisyona girmeye çalışıyorsunuz. Bu hiç kolay değil. İkinci yarıda oyuncular kendi kimliklerine büründüler. İlk yarı çok kötü oynadık. İkinci yarı çok iyi oynadık. Şampiyonluğu da aldık.'' dedi.

''Yaklaşık 55 maça yakın ceza yedik''

''Çok badireler atlattık. Biliyorsunuz, tek tek saymaya gerek yok.'' diyen Şaş, ''Altı ay santraforsuz oynadık. Yaklaşık 55 maça yakın ceza yedik. Futbolcularımız sakatlandı. Cezalı oyuncularımız vardı. İkinci yarı aramızdan ayrılan arkadaşlarımız oldu. Onların yerine devre arasında oyuncu bulmak kolay değildi. Galatasaray'ın en önemli şampiyonluklarından biri olduğunu düşünüyorum. İnşallah devamı da gelecek" ifadelerini kullandı.

Diğer Videolar