Hakan Çavuşoğlu Kimdir?

Başbakan Yardımcısı kimdir? Aslen nerelidir? Hakan Çavuşoğlu 1972 Yunanistan doğumlu. TBMM'de 24, 25, 26.dönem milletvekilidir. Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezenudur. Serbest avukat olarak çalışmıştır. Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Bursa Şubesi Başkan Yardımcılığı ve Başkanlığı görevlerinde bulunmuştur. TBMM XXIV. XXV ve XXVI. Dönem Bursa milletvekilidir. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

Başbakan Yardımcısı kimdir? Aslen nerelidir? Hakan Çavuşoğlu 1972 Yunanistan doğumlu. TBMM'de 24, 25, 26.dönem milletvekilidir.

Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezenudur. Serbest avukat olarak çalışmıştır. Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Bursa Şubesi Başkan Yardımcılığı ve Başkanlığı görevlerinde bulunmuştur. TBMM XXIV. XXV ve XXVI. Dönem Bursa milletvekilidir. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

Ey be kahpe adam! AK Partili Hakan Çavuşoğlu Ekrem İmamoğlu ve Özgür Özel'e fena yüklendi TBMM'den Azerbaycan hamlesi! Komisyon inceleme ve araştırma yapacak Çavuşoğlu'ndan 31 Mart yorumu: Sokağa inecekler, Türkiye'yi bize zehir edecekler AK Partili isimden ABD'ye: 'Ey Amerika ölümün yaklaştı' Hükümetten erken seçim açıklaması: Periyodik olarak seçim yapacağız...