Hadise bu sene O Ses Türkiye şampiyonu olur mu?

Abone ol

O Ses Türkiye finali için geri sayım başlarken 2016 şampiyonu Hadise olabilir mi? Hadise finale bir yarışmacıyla kaldı. İşte Hadise'nin O Ses Türkiye şampiyonluğunu kovaladığı isim.

Ünlü sanatçı Hadise şeytanın bacağını kırıp bu yıl O Ses Türkiye 2016 şampiyonu olur mu? Hadise finale Aziz Kiraz isimli yarışmacısıyla kaldı. Peki Aziz Kiraz O Ses Türkiye birincisi olur mu?

O Ses Türkiye'de yarı finale kalan Emre Sertkaya, Busegül Yalçın, Ali Mert Habipoğlu, Ali Dağaşan, Aziz Kiraz, Alpaslan Adsay, Türkan Kürşat ve Tankurt Manas bu kez final için sahneye çıktı.

O SES TÜRKİYE BİRİNCİSİ HADİSE ŞAMPİYON OLUR MU?

Hadise O Ses Türkiye'de şampiyonluk yaşayamayan tek jüri üyesi. Ebru Gündeş geçen yıl Elnur sayesinde şampiyonluğu tadarken Murat Boz'un da şampiyonluğu bulunuyor. Gökhan ve Hakan ise O Ses'i iki kez kazandı. Jüri üyeleri içinde sadece Hadise şampiyonluğu tatmış değil. Ünlü sanatçı bu yüzdende de başta Acun olmak üzere herkesin alaylarına maruz kalıyor.

HADİSE'NİN TAKIMI - AZİZ KİRAZ KİMDİR?

O Ses Türkiye'de şampiyonluk yüzü göremeyen Hadise bu yıl Aziz Kiraz ile birincilik konusunda hayli umutlu. Hadise'nin yarışmacısı Aziz Kiraz operadan sanat müziğine kadar her dalda okuyabiliyor.

Günün Önemli Haberleri