Gürsel Tekin Tuzla'dan aday olsun

Abone ol

AK partili Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı'dan CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin'e hodri meydan.

Tuzla’ya ziyaretlerini sıklaştıran CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, AK Partili Belediye Başkanı Şadi Yazıcı’yı kızdırdı.

TUZLA'DAN ADAY OLSUN

2014 yerel seçimlerinde rekor oy oranıyla Ak Parti’nin İstanbul ve Tuzla’yı kazanacağını belirten başkan Yazıcı “ Gürsel bey her hafta ilçemizde ziyaretlerde bulunuyor,2014 yerel seçimlerine yönelik çalışmalar yapıyor. Tuzla’ya ayrı bir önem verdiğini sürekli belirtiyor. Gürsel bey’in Tuzla’ya olan ilgisinin mutlaka bir sebebi var. Gürsel bey 2014 seçimlerinde CHP’nin Tuzla’dan adayı olsun” şeklinde konuştu.

CHP'NİN ŞANSI YOK

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin’in sık sık Tuzla’ya gelmesini değerlendiren Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla Belediye Başkanlığı için CHP’nin şansının hiç olmadığını söyledi.

Tuzla’da bir açılışta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Başkan Yazıcı, Tuzla’ya ziyaretlerini sıklaştıran CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin’e meydan okudu.  Yazıcı “Gürsel bey, 2014 yerel seçimleri için şimdiden Tuzla’da çalışmalarına başladı. Esnafları ziyaret ediyor, vatandaşlara olmadık vaatlerde bulunuyor, Tuzlamız ile ilgili bilmeden fikir üretiyor.” dedi. CHP’nin her seçimde hüsran yaşadığını ifade eden Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı “ CHP Genel Başkanı sayın Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye başkan adaylığı döneminde her eve hem de her ay 600 lira vaadinde bulundu. Milletimiz sandıkta cevabını en güzel şekilde verdi. Yerel seçimlerin yaklaşmasıyla CHP yine aynı şekilde içi boş  vaatlerde bulunmaya başladı” dedi.

Gürsel Tekin’in Tuzla ziyaretlerini manidar bulan Belediye Başkanı Yazıcı “Tuzla’dan CHP’nin adayı kim olursa olsun, rekor oyla belediye seçimlerini Ak Parti kazanacak” şeklinde konuştu.

Günün Önemli Haberleri