Günün önemli gelişmeleri (3)

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/> <br/>Ersun Yanal imzaladı<br/><br/>İstanbul - Fenerbahçe, Eskişehirspor’dan ayrıla...

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.


Ersun Yanal imzaladı

İstanbul - Fenerbahçe, Eskişehirspor’dan ayrılan teknik direktör Ersun Yanal ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.



Taksim’i su bastı

İstanbul - Taksim’de yayalaştırma projesi çalışması sırasında su borusu patladı. Su baskını sebebiyle metro istasyonuna girişler durduruldu.



Başbakan tatile mi çıktı ?

Ankara - Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın tatile çıktığı iddia edilirken, Kısıklı’daki konutunun önünde basın mensuplarının bekleyişi sürüyor.



Yangına jet uçağı müdahalesi


Moskova - Rusya’da bir evde çıkan yangın, tüm müdahalelere rağmen söndürülemeyince devreye jet uçağı girdi. Uçağın tek sortisi, alevleri söndürmeye yetti.



Altın dolu çantayı böyle çaldılar

İstanbul - Fatih’te 3 kadın hırsız, 50 bin liralık altın dolu çantayı 4 dakikada çaldı. Hırsızlık olayı, kameraya an be an işte böyle yansıdı.



Bu kez koyun, kurdu kovaladı

Montrö - Norveç’te yavrularıyla otlayan bir koyun, kendilerine saldıran kurdu kovaladı.



İmparator müjdeyi Erbil’den verdi

Erbil - Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, Erbil Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’nın açılışını yaptı. Burada hayranlarına müjde veren İmparator, “-Yarım- ismini vereceğim kasetimi üç ay sonra piyasaya sunacağım. İlk konserimi de Erbil’de vereceğim” dedi.



Hem karada hem de denizde gidiyor

California - ABD’de bir şirket, direksiyon başından kalkmadan hem karada seyahat etmek, hem de denizde yolculuk yapmak isteyenler için 15 saniyede bota dönüşen bir cip üretti.

(İHA)

Günün Önemli Haberleri