GÜNÜN ÖNEMLİ GELİŞMELERİ (3)

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/><br/><br/>İBRAHİM YAZICI SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI<br/><br/>BURSA - Bursaspor Başka...

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.



İBRAHİM YAZICI SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

BURSA - Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı, son yolculuğuna uğurlandı.

Yazıcı için ilk tören Bursa Atatürk Stadyumu’nda yapıldı. Daha sonra Ulucami’deki cenaze törenine geçildi. Binlerce kişinin saf tuttuğu cenaze namazının ardından Yazıcı’nın naaşı, Emirsultan’daki aile kabristanlığına defnedildi.



TBMM BAŞKANI O YASA TEKLİFİNİ DEĞERLENDİRDİ

ANKARA - Meclis Başkanı Cemil Çiçek, milletvekillerinin bazı haklarına yönelik çalışmayı değerlendirdi. Çiçek, “Getirilen yasa, milletvekili özlük yasası değil. Yasanın maaş artışıyla ilgili bir yanı yok, sadece değişik kanunlarda ya da fiilen uygulamada olan hususların tek bir kanun çatısı altında toplanmasından ibaret” diye konuştu.

Çiçek, yeni anayasa çalışmalarına ilişkin ise, “Ümit ederiz, Haziran sonuna geldiğinde uzlaşılacak maddelerle ilgili netice ortaya çıkar” dedi.



İŞTE KÖPRÜ VE OTOYOLLARDAN ELDE EDİLEN GELİR

ANKARA - Karayolları Genel Müdürlüğü verilerine göre, yılın ilk 4 ayında köprü ve otoyollardan toplam 117 milyon 493 bin 495 araç geçti. Bu geçişlerden ise 244 milyon 427 bin lira gelir elde edildi.



PKK ÇEKİLMEYE DEVAM EDİYOR

HAKKARİ - Terör örgütü PKK militanları sınır dışına çekilmeye devam ediyor. Sınırdaki karakol ve üs bölgelerinde görevli güvenlik görevlileri de rutin gözetleme çalışmalarını sürdürüyor.

Öte yandan, BDP ve sivil toplum örgütlerince kurulan bir komisyon, Hakkari’de incelemeler yaptı. Heyet, çekilme süresince bir olumsuzluk yaşanmadığını belirtti.



ESKİ BAŞBAKANIN OĞLU KAÇIRILDI

İSLAMABAD - Pakistan’ın eski Başbakanı Yusuf Rıza Gilani’nin oğlu Ali Haydar Gilani, memleketi Multan’daki seçim gezisi sırasında kaçırıldı.

Silahlı bir grup tarafından kaçırılan oğul Gilani’nin koruması da öldürüldü.

(İHA)

Günün Önemli Haberleri