Göztepe Erzurumspor'u mağlup etti 5 maçlık seri yakaladı

Abone ol

Süper Lig'de Göztepe, konuk ettiği Erzurumspor'u eli boş gönderdi. İzmir ekibi karşılaşmadan 3-1'lik skorla galip ayrıldı.

Süper Lig'in 29. haftasında Göztepe, BB Erzurumspor'u ağırladı. Ünal Karaman yönetiminde çıkışa geçen sarı-kırmızılı ekip 4. dakikada Leo Schwechlen'in kendi kalesine attığı golle 1-0 öne geçti.

İlk yarı 1-0'lık Göztepe üstünlüğüyle biterken BB Erzurumspor ikinci yarıya golle başladı. 48. dakikada Emrah Başsan skoru 1-1'e getirdi.

Halil takımını öne geçiren golü kaydetti
Göztepe'nin vazgeçilmez isimlerinden Halil Akbunar, 83. dakikadaki golüyle skoru 2-1'e getirdi. Duraklama dakikalarında BB Erzurumspor'da Manuel da Costa'nın ceza sahasında yaptığı müdahalenin ardından hakem penaltı noktasını gösterirken Da Costa da VAR incelemesinin ardından kırmızı kartla oyundan atıldı.

90+7. dakikada Alpaslan Öztürk penaltıdan skoru belirledi ve Göztepe 3-1 kazandı. Bu sonucun ardından 9. sıradaki Göztepe 39 puana yükseldi. 19. sırada bulunan küme düşme hattındaki BB Erzurumspor ise 26 puanda kaldı.

5 maçtır yenilmiyor
Göztepe bu galibiyetle beraber yükselişini sürdürdü. İzmir ekibi ligde oynadığı son 5 maçın 4'ünü kazanırken yalnızca Alanyaspor ile berabere kaldı. Bu süreçte Göztepe hanesine 13 puan yazdırdı.

Gelecek hafta Göztepe, Ankaragücü'ne konuk oluyor. Erzurumspor ise evinde Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek.

Günün Önemli Haberleri