Gözlerden kaçan kritik görüşmede olay iddia! Bahçeli ve Hikmet Çetin ne konuştular?

Abone ol

Eski TBMM Başkanı ve CHP'nin eski genel başkanlarından olan Hikmet Çetin, MHP lideri Devlet Bahçeli ile bir araya geldi. Çetin'in Bahçeli ile görüşmesi hakkında eski Bakan Mehmet Sevigen'den çok konuşulacak bir iddia geldi.

CHP'nin İstanbul İl Kongresi'nin iptal edilmesi ve yönetimin yerine Gürsel Tekin başkanlığında bir kayyum yönetimi atanması sonrası partinin eski Genel Başkanı Hikmet Çetin, MHP lideri Devlet Bahçeli'ye yaptığı ziyaretle merak uyandırdı. Hikmet Çetin'in Bahçeli ile görüşmesi hakkında eski Bakan Mehmet Sevigen'den çok konuşulacak bir iddia geldi.

TGRT Haber'deki Taksim Meydanı programında konuşan Sevigen, görüşmenin Kemal Kılıçdaroğlu'nun kayyum olarak partinin başına dönme ihtimaliyle ilgili olduğunu söyledi. 

"Kemal Bey olmasın ben olayım"

Mehmet Sevigen'in iddiasına göre Hikmet Çetin'in Kılıçdaroğlu'nun CHP'nin başına dönmesi ihtimaline karşı "Beni atayın" talebinde bulundu. Sevigen, iddiasını dile getirirken "Kemal Bey olmasın ben olayım demiştir muhtemelen." sözlerini sarf etti.

MHP sosyal medyadan duyurdu


Hikmet Çetin, CHP İstanbul İl yönetiminin görevden alındığı saatlerde MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi ziyaret etmişti. Çetin ve Bahçeli'nin görüşmesi 1 saat sürmüştü. Bu görüşme MHP'nin sosyal medya hesabından duyurulunca ortaya çıkmıştı. 

Mustafa Balbay'a ne dedi?
TV100 canlı yayınında Mustafa Balbay Hikmet Çetin ile konuştuğunu belirterek, kendisinin kayyuma kesinlikle karşı olduğunu söyledi. Devlet Bahçeli ile olan görüşmesinin ise önceden planlanmış bir nezaket ziyareti olduğunu belirtip, "CHP'deki gelişmelerle ilgisi yok" demiş. CHP'ye Özgür Özel'in yerine atanacak kayyum için Kemal Kılıçdaroğlu ve Murat Karayalçın ile birlikte Hikmet Çetin'in ismi de geçiyordu. 

Günün Önemli Haberleri