George Clooney’den şok eden Meghan Markle iddiası

Abone ol

Medyanın gündeminden düşmeyen İngiliz Kraliyet ailesinin gelini oyuncu Meghan Markle ilgili şok edici bir iddia ortaya atıldı. İddianın sahibi ise yeni gelin Meghan'ın oyun orkadaşı George Clooney.

ABD'li aktör George Clooney, katıldığı bir panelde, meslektaşı ve İngiliz Kraliyet ailesinin yeni üyesi Meghan Markle ile şok edici bir iddiada bulundu.

Clooney, Prens Harry ile evlendikten sonra oyunculuğu bırakan Markle'ın tafik kazasında hayatını kaybeden ancak ölümü ile birçok soru işaretleri bırakan Prenses Diana ile kıyaslanması hakkında konuştu. Clooney, "Tarih kendini tekrarlıyor. Bunun nasıl bittiğini gördük.” dedi

George Clooney, medyanın hedefinde olan özellikle babasıyla ilişkisi evliliğinin ilk gününden beri medyanın takibinde olan ve babasına yazdığı mektubun içeriğinin yayımlanmasının ardından zor zamanlar geçiren Meghan Markle'ı savundu. Clooney, "Tıpkı Diana'ya yaptıkları gibi onu da takip ediyorlar, çamur atıyorlar" dedi.

TAKİP EDİP ÇAMUR ATIYORLAR...Clooney, "Meghan Markle'ı her yerde takip ediyorlar, izleniyor ve kötüleniyor. O yedi aylık hamile bir kadın. Tıpkı Diana'ya yaptıkları gibi onu da takip ediyorlar, çamur atıyorlar ve aynı yolla izliyorlar. Tarih kendini tekrarlıyor. Bunun nasıl bittiğini gördük. Bunun ne kadar sinir bozucu olduğunu anlatamam. Bir kızın babasına babaya yazdığı mektubu yayımlıyorlar. Bunun haksızlık ve sorumsuzluk olduğunu düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Günün Önemli Haberleri