Gelinim Mutfakta gün birincisi kim oldu Gizem'in işi çok zor

Abone ol

Gelinim Mutfakta'da haftanın finaline bir gün kala 17 puan toplayan Gülcan 5 altın bileziğe en yakın gelin oldu. Şu ana kadar 39 puan toplayabilen Gizem'in elenmesi ise an meselesi...

Kanal D'nin fenomen yemek yarışması Gelinim Mutfakta'da 50. haftanın dördüncü günü tamamlandı. Bugün yani 28 Şubat Perşembe günü izleyiciyle buluşan bölümde birbirinden maharetli dört gelin, yaptıkları yemekleri kaynanalarının beğenisine sundular. Kaynanaların yemekleri puanlamasının ardından da çeyrek altını kazanan gelin belli oldu.

Gelinim Mutfakta 28 Şubat Gün Birincisi: Haftanın dördüncü gününde Gülcan 17 puanla günü birincilikle tamamlayıp çeyrek altını kazanırken, Ezgi 15, Gizem 8, Nergis ise 6 puan toplayabildi. Yarışmacıların toplam puanları şöyle;

  1. Gülcan: 59
  2. Ezgi: 50
  3. Nergis: 43
  4. Gizem: 39

Gelinim Mutfakta Gizem Kimdir? 25 Şubat Pazartesi günü yayınlanan yeni bölümde Gelinim Mutfakta'ya Gizem Bahadır dahil edildi. Yarışmaya Ankara'dan katılan Gizem, 6 yıllık evli ve 2 çocuğu var.

Gelinim Mutfakta Sevim Hanım Kimdir? Gizem'in kaynanası Sevim Hanım ise aslen Erzincanlı olsa da gelini gibi yarışmaya Ankara'dan katılıyor. Sevim Hanımın iki kızı ve tek gelini var. 

Gelinim Mutfakta 49. Hafta Sonuçları: 22 Şubat Cuma günü ekrana gelen 49. haftanın final bölümünde açıklanan sonuçlara göre; 46 puanla Bircan yarışmaya veda eden isim oldu. 69 puan toplayan Nergis ise altın bilezikleri koluna takmayı başardı. 

Günün Önemli Haberleri