Feyza Altun Kimdir?

Feyza Altun kimdir neden Twitter'da gündeme oturdu?  Feyza Altun Fox TV'de yer aldığı programla evlere konuk olan bir isim. Aslında avukat olan Feyza Altun kendini feminist ve aktivist olarak tanımlıyor. 2012 yılında yani bundan 5 yıl önce attığı tweet nedeniyle bir anda en çok konuşulan kişiler arasına giren Feyza Altun, adliyeye bebeğiyle gelmesiyle tanınmıştı. Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi olan Feyza Altun'un Kadının Fendi adlı kitabı bulunuyor. 

Feyza Altun kimdir neden Twitter'da gündeme oturdu? 

Feyza Altun Fox TV'de yer aldığı programla evlere konuk olan bir isim. Aslında avukat olan Feyza Altun kendini feminist ve aktivist olarak tanımlıyor. 2012 yılında yani bundan 5 yıl önce attığı tweet nedeniyle bir anda en çok konuşulan kişiler arasına giren Feyza Altun, adliyeye bebeğiyle gelmesiyle tanınmıştı.

Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi olan Feyza Altun'un Kadının Fendi adlı kitabı bulunuyor. 

'Şeriata so...kayım' diyen Feyza Altun için istenen ceza belli oldu Ahmet Hakan 'üçlü takım'ı kurdu! İşte Halil Honakçı ile Feyza Altun'un benzerlikleri 'Şeriata so...kayım' diyen Feyza Altun, tutuklanması için sevkedildiği hakimlikçe serbest bırakıldı Ahmet Hakan'dan Feyza Altun'un gözaltına alınmasına itiraz! 'Kınanıp geçilmeliydi' Avukat Feyza Altun gözaltına alındı! İslam'a hakaretleri büyük tepki çekti