Fenerbahçelileri çıldırtan fotoğraf: Comolli'yi niye kovmuyorsun

Abone ol

Fenerbahçe'nin sahasında Konyaspor ile 1-1 berabere kaldığı maçta Ali Koç'un kaçan pozisyonlarda hop oturup hop kalkmasına rağmen Comolli'nin umursamaz tavır sarı-lacivertlileri çileden çıkardı.

Lig tarihinin en kötü sezonunu yaşayan Fenerbahçe, son olarak sahasında ağırladığı Atiker Konyaspor ile 1-1 berabere kalınca küme düşme hattından kurtulamadı ve zorlu fikstürde işleri bir hayli zor.

Konyaspor maçını tribünden takip ederken hop oturup hop kalkan ve büyük bir heyecan içinde pozisyonlara reaksiyon gösteren Ali Koç'un müsabakanın son anlarında iki elini başının arasına alıp kaçan gollere böyle tepki göstermişti. Ancak Ali Koç'un hemen arkasında oturan ve vurdumduymaz tavrıyla herkesi çileden çıkaran Comolli, sarı-lacivertli taraftarların hedefindeydi.

FENER'İ BU HALE GETİREN COMOLLİ
Sezon başında Fenerbahçe'ye sportif direktör olarak gelen ve Cocu tercihinin yanı sıra yaptığı transferlerin çoğunun fiyasko çıkmasından ve Samandıra'daki huzursuzluğun baş mimarı olan Comolli, şu anki tablonun bir numaralı sorumlusu ancak Ali Koç, kendisini nedense göndermemekte ısrarcı.

TARAFTAR COMOLLİ'NİN KOVULMASINI İSTİYOR
Konyaspor maçının ardından sosyal medyaya düşen bu fotoğraf, taraftarları çileden çıkardı. Fenerbahçeliler, Ali Koç'a çağrıda bulunarak Comolli'nin derhal kovulmasını istediler. Şimdeye kadar nasıl görevde kaldığını anlayamayan taraftarlar, bir yandan da Ali Koç'u eleştirmeye başladılar.

Günün Önemli Haberleri