Fenerbahçe Anderlecht maçı ne zaman hangi kanalda?

Abone ol

Fenerbahçe ile Anderlecht UEFA Avrupa Ligi D Grubu dördüncü maçında karşı karşıya gelecek. Peki Fenerbahçe - Anderlecht maçı hangi kanalda, saat kaçta? İşte tüm bu soruların cevabı haberde gizli...

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi D Grubu'ndaki dördüncü maçında bu akşam Belçika temsilcisi Anderlecht'i ağırlayacak. Mücadeleyi, İsveç Futbol Federasyonundan hakem Andreas Ekberg yönetecek. Ülker Stadı'nda saat 18.50'de başlayacak mücadele beIN Sport 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Hırvatistan'dan Dinamo Zagreb ve Slovakya'dan Spartak Trnava'nın da yer aldığı D Grubu'nda geride kalan 3 maçta birer galibiyet, beraberlik ve yenilgi alarak 4 puan toplayan sarı-lacivertliler, 2. sırada bulunuyor.

ANDERLECHT SON SIRADA
Rakibiyle Belçika'da oynadığı maçta 2-0 geriye düşmesine rağmen, 2-2'lik beraberlikle sahadan ayrılan Fenerbahçe, sahasında kazanarak gruptan çıkma yolunda büyük bir avantaj yakalamaya çalışacak. Grupta tek puanını Fenerbahçe'den alan Anderlecht ise son sırada yer alıyor.

TARAFTARA UYARI
8 Kasım perşembe akşamı Anderlecht ile oynanacak maç öncesi sarı-lacivertli kulüp taraftarlarına 'sağduyu' vurgusu yaptıkları bir duyuru yayımladı.

BENZIA KADRO DIŞI
Öte yandan Fenerbahçe'de Yassine Benzia, idari kararla Anderlecht maçının kadrosuna alınmadığı ve takımla antrenmana çıkmadığı belirtildi.

Günün Önemli Haberleri