Fahrettin Altun'un o sözü kimleri rahatsız etti?

İnternethaber Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hadi Özışık, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un birileri tarafından takıntı haline getirildiğini söyledi.

İnternethaber Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hadi Özışık, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un terörü kınayan açıklamalarının çarpıtıldığını ifade etti.

Habertürk'te ekranlara gelen Türkiye'nin Nabzı programında konuşan Özışık, Fahrettin Altun'un takıntı haline getirildiğini söyleyerek yapılan paylaşımların terörü kınamadan ibaret olduğunu belirtti.

İşte Özışık'ın o sözleri:

"Fahrettin Altun'un adı geçti biraz önce. Fahrettin Altun, orada CHP'den bahsetmiyor. Şimdi tweetine baktım. Fahrettin Altun, orada terörü kınayan iki tane açıklama yapıyor ve teröristlerle aynı yatağa giren partilerden bahsediyor. Bir bakıyorsun, diğer taraftan Özgür Özel'den ses çıkıyor. Bir takıntı haline getirilmiş. Birçok kişi bu açıklamayı yaptı terörle ilgili ama Fahrettin Altun aşağı Fahrettin Altun yukarı! Yani Fahrettin Altun'un teröre tepki göstermesi birilerine neden bu kadar batıyor anlamış değilim."

Diğer Videolar