Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Trabzonluyum" çıkışı: Hemşehrilerimi mi aldatacaksın?

Abone ol

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ekrem İmamoğlu'na yönelik, "Çıkmış ne diyor? Trabzonluyum. Ya sen 'Trabzonluyum' diyerek benim Trabzonlu hemşehrilerimi mi aldatacaksın?" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Pendik'te düzenlenen mitingde önemli açıklamalarda bulundu. 

"Rastgele kişilerle bu iş yürütülmez"

Sen Trabzonluyum diyerek benim Trabzonlu hemşehrilerimi mi aldatacaksın? Burada mesele hangi şehirden olup olmadığın değil adam olup olmadığın önemli. Bizim adayımız Başbakanlık da yaptı ardından TBMM Başkanlığı'na getirdik. İstanbul'a sıradan birisi olmaz dedik. 'Binali Bey gel seni Büyükşehir belediye başkanı yapacağız' dedik. Rastgele kişilerle bu iş yürütülmez. Burası İstanbul... Burada kalite, vasıf dünyayı tanımak önemli. Binali kardeşim dünyayı tanıyor. Bay Ekrem sen neresini tanıyorsun? Bu iş öyle kolay değil. Sadece yarınımız var.

"Hiç kimse Binali Bey'e gelip de diyet ödetmeye kalkamaz"

İnşallah pazar günü sandıklara hakim olacağız, gitmeyen olursa onları tutup sandıklara getireceğiz. Binali Bey'in tek borcu İstanbul'adır. Hiç kimse Binali Bey'e gelip de Kandil'dekiler gibi diyet ödetmeye kalkamaz. Bizim sorumluluğumuz Allah'a ve millete. Pendik'te de sizlere hizmet siyaseti taahhüt ediyoruz

Pazar günü için söz istedi

Pendik'te de sizlere hizmet siyaseti taahhüt ediyoruz. Sizlerden de pazar günü için söz almak istiyorum. Pendik belediye başkan adayımızın tek gayesi ilçemizin hayallerini gerçeğe dönüştürmektir.

Günün Önemli Haberleri