Erdoğan ölü geçirilseydi Gülen'in B planı bakın neydi?

Abone ol

Star Gazetesi yazarı Ahmet Kekeç, Fethullah Gülen'in 15 Temmuz darbe girişimindeki planını yazdı. Darbe girişimi FETÖ'nün istediği gibi gitseydi, ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ölü geçirilseydi B planı devreye sokulacaktı.

15 Temmuz darbe girişimi FETÖ'nün beceriksizliği olarak görülüyor. Aslında FETÖ herşeyi hesaplamış, B ve C planlarını da sıraya dizmişti. Onun hesabını bozan halkın sokağa çıkması oldu. 

Peki Fethullah Gülen'in ilk planı yolunda gitseydi ve Marmaris'e gönderdiği tim Erdoğan'ı ölü ele geçirseydi neler olacaktı? Star Gazetesi yazarı ilginç bilgiler verdiği yazısında şunları aktarıyor;

-"Darbede ilk hedef, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı ölü ele geçirmek, cesedini bir çöplüğe atmaktı. (Kurtuluşumuzu, “bize çok acılar çektirecek bir oldubittiye” bağlayan Fetullah’ın şişme liberali, darbeden önce, “Erdoğan’ı öldürecekler, cesedini de bir çöplüğe atacaklar” diyordu.)

Erdoğan “ölü” ele geçirilseydi, “B planı” devreye girecekti.

PEKİ B PLANI NEYDİ?

Fetullah’ın uyuyan hücreleri, duruma el koyacak, yani “darbe içinde darbe yaparak” hem bizi Cumhurbaşkanı’nı katletmiş çapulculardan kurtaracak, hem de kendi darbelerini alkışlatacaklardı. Kuracakları “yeni düzen” için de onayımızı almış olacaklardı. (Rızamız çerçevesinde, ayrıca, Türkiye’yi işgale hazırlayacaklardı. Kardeş kavgası bitsin diye, yabancıların müdahalesine rıza gösterecektik.)

Günün Önemli Haberleri