Erdoğan: FETÖ'cülerin bir kısmını paketledik

Abone ol

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "FETÖ'cülerin iade süreçlerinin takipçisiyiz. Bir kısmını paketledik, yeni paketler de gelecek." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, A Haber yayınında gündeme ilişkin açıklamalarda bulunurken FETÖ'cülerin durumuyla ilgilide en son bilgileri paylaştı. 

ABD hala samimi davranmıyor. Biz onlara karşı her türlü samimiyetimizi şu ana kadar gösterdik. Terör örgütlerinden gelenler vardı. Bizden istediklerini verdik, El Kaide'den mesela. FETÖ, ABD'de yargılanan birisi değil şu anda. FETÖ'yü ülkemizde onunla ilgili verilmiş kararlar var, 85 dosyayı gönderdik. Sadece deporte edecek, gönder, dostluğumuzu görelim. Bakıyorsunuz daha sonra "filancayı da gönderin". Kusura bakmasınlar, bu aramızdaki gerginliği arttırıyor.

FETÖ tam bir metastas yapmış. Müttefiklerimiz gerekli adımları atmıyor, atmasın. Jandarma, polis, asker, devlet dairelerinde nerede ne varsa üzerine, üzerine gidiyoruz, gideceğiz. Şimdi görüyorsunuz değişik yerlerde palazlanıyorlar. İade sürecinin takipçisiyiz, bir kısmını paketledik, diğer paketler de gelecek. Emniyet müdürü olan bir ahlaksız kaçmaya yeltendi, yakalandı. Bu şekilde işi yakın takipte tutuyoruz, tutmaya da devam edeceğiz.

Günün Önemli Haberleri