Erdoğan enerjisinin sırrını açıkladı

Abone ol

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Habertürk yayınına katıldı

İNTERNETHABER- Ülke ülke, şehir şehir gezen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan bu enerjiyi nereden buluyor?

Herkesin merak ettiği bu soruyu Habertürk'te yayınlanan Teke Tek programının yapımcısı ve sunucu Fatih Altaylı bu akşam Erdoğan'a sordu.

Kendisinin de katıldığı yurtdışı programlardan örnekler veren Altaylı, önce Erdoğan'ı kıskandığını söyledi ardından da 'sırrınız ne' dedi.

İşte Erdoğan'ın bu soruya yanıtı...

KÖTÜ ALIŞKANLIĞIM YOK

Hiçbir kötü alışkanlığı olmadığını dile getiren Erdoğan, ''Bende ne sigara, ne alkol, ne şu, ne bu var. Mümkün olduğunca sağlıklı gıda almaya devam ediyoruz. Ama hepsinden öte, gerçekten millete hizmet sevdası var ya, o bütün yorgunluğunuzu alıp götürüyor. Gittiğiniz yerlerde bir de netice aldığınız zaman, o size ayrı bir güç katıyor. Mesela bugün, Beylikdüzü'nde 486 aracı hizmete aldık. O soğukta vatandaşlar orada... Ben de üşüdüm, onlar da üşüdü. Ama orada onların o duruşu sizi ısıtıyor. Size başka bir enerji veriyor'' diye konuştu.

AŞK RUHUN GIDASIDIR

Erdoğan, kadınların kendisine büyük bir ilgisi olduğunun belirtilmesi üzerine, ''Aşk ruhun gıdası'' sözünü hatırlatarak, konuşmasını şöyle tamamladı:

''Bu millet bize aşık, biz de millete aşığız. Her yerde ben ne diyorum, biz Ferhat ile Şirin gibiyiz. Biz Ferhat'ız, siz Şirin'siniz. Biz sizi seviyoruz, Allah için seviyoruz. Siz de bizi seviyorsunuz. Bize bir sorumluluk verdiniz, bu sorumluluğun gereğini de sonuna kadar yerine getireceğiz. Bu millette bu aşk oldukça, bizde de bu sevda oldukça, biz daha beraber çok işler yaparız.''

Günün Önemli Haberleri