Erbakan'ın koruması mı vurdu?

Abone ol

Saadet Partisi'nde özel koruma görevi yapan kişi, genel merkez önünde tartıştığı partiliyi vurdu.

Saadet Partisi'nde özel koruma olarak görev yapan bir kişi, genel merkez önünde, tartıştığı partiliyi silahla yaraladı.
 
Edinilen bilgiye göre, Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Toplantısı'nın ardından partililer, genel merkez bahçesindeki camide namaz kıldı.
 
Genel İdare Kurulu Üyesi ve Genel Başkan Danışmanı Fatih Erbakan'ın özel koruması olduğu belirtilen Orhan T, caminin önünde İstanbul'da ilçe yönetiminde bulunduğu bildirilen Sabri Ülker ile tartıştı.
 
Orhan T, Sabri Ülker'in ayaklarına silahla 5-6 el ateş etti. Yaralanan Ülker, Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.
 
FATİH ERBAKAN'DAN AÇIKLAMA
 
Olayın ardından açıklama yapan Fatih Erbakan, yaralama olayıyla ilgili kendisinin herhangi bir ilgisinin bulunmadığını, o şahsında kendisinin koruması olmadığını duyurdu. Yapılan açıklama şöyle;
 
"Önemine binaen ifade etmek gerekir ki Sayın Erbakan'ın bu isimde bir koruması bulunmamaktadır.  Söz konusu olayı gerçekleştiren şahıs  Saadet Partisi'nin Etimesgut İlçe Başkanlığını yürütmüş, SP Genel Merkez Tanıtma Birimi'nde görev yapmış ve geçtiğimiz seçimlerde SP'den Ankara Milletvekili
Adayı olmuş bir kişidir.
 
Yaşanan hadisenin hiçbir şekilde Sayın Erbakan ile bir alakası yoktur.
 
Özellikle sosyal medyada yayınlanan yazılarda Sayın Erbakan'ın isminin geçmesi uzun süredir devam ettirilen  karalama kampanyasının bir parçasıdır.
 
Yapılan bu karalama kampanyası ile ilgili olarak gerekli hukuki çalışmalar
başlatılmıştır.
 
Kamuoyuna saygıyla duyurulur."
Günün Önemli Haberleri