Ekrem İmamoğlu'ndan Hürriyet'e Sezai Temelli tepkisi! Utanın!

Abone ol

CHP'nin İBB Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, Hürriyet Gazetesi'nin HDP Eş Başkanı Sezai Temelli'nin açıklamaları için 'HDP yönetecek' manşetine ateş püskürdü. İmamoğlu Hürriyet'e; ''Yok böyle bir laf! Nereden çıktı yalan haberi manşete taşımak? Ayıptır, yazıktır, günahtır! Utanın! Düzeltin kendinizi'' sözleriyle tepki gösterdi.

Ekrem İmamoğlu, Hürriyet Gazetesi'nin bugünkü manşet haberine, bugün katıldığı ''Mardinliler Vakfı Buluşması''nda yanıt verdi.

''Tarzım değil ama burada paylaşacağım'' diyen İmamoğlu, ''Hürriyet Gazetesi. 'HDP yönetecek' diye manşet atmışlar. 'HDP Yönetecek'! Bunu kim demiş? HDP'nin eş başkanı söylemiş! Söylememiş adam öyle bir şey ya, söylememiş! Yok böyle bir laf ya! Nereden çıktı yalan haberi manşete taşımak?  Hürriyet Gazetesine yakışır mı? Aynı şey, CNN Türk. 'Sezai Temelli: İstanbul ve Ankara İmamoğlu ile başlayıp HDP yönetecek!' Yok böyle bir cümlesi ya! Ayıptır, yazıktır, günahtır! Utanın! Düzeltin kendinizi.Ne ortaklıkları var, ben bilmem! Sizin o iki üç tuşa basarak yazdığınız haberler, vitrine koyduğunuz işler mişler, bizi yolumuzdan vazgeçiremez. 'Hadi oradan' deriz. Hadi işinize bakın, hadi oradan! Dalga geçer millet sizinle'' sözleriyle tepkisini ortaya koydu.

Kalbim çok kırıldığı için burada paylaşacağım!

''Benim kalbim kıran bir şeyi paylaşmak istiyorum'' diyen İmamoğlu, Hürriyet'in manşetine yönelik şu sözleri kullandı:

Çok kalbim kırıldığı için. Tarzım değil ama burada paylaşacağım. Türkiye'nin en önemli basın kuruluşlarından bir tanesi. Hepimiz açarız, mesajı okuruz. Türkiye'nin en önemli basın kuruluşlarından bir tanesi. Bu Hürriyet Gazetesi. 'HDP yönetecek' diye şu gördüğünüz ana sayfada, ben görev talip oldum olalı manşetten benim bir tek haberim çıkmadı. Benim haberlerim, hep 'yerel yönetim' diye bir sı var, oradan verildi. Benim şu gördüğünüz sayfadaki fotoğraf, 'HDP Yönetecek'! Bunu kim demiş?

Adam söylememiş öyle bir şey nereden çıktı böyle bir haberi manşete taşımak

HDP'nin eş başkanı söylemiş! Söylememiş adam öyle bir şey ya, söylememiş! Yok böyle bir laf ya! Nereden çıktı yalan haberi manşete taşımak? Hürriyet Gazetesine yakışır mı? Aynı şey, CNN Türk. 'Sezai Temelli: İstanbul ve Ankara İmamoğlu ile başlayıp HDP yönetecek!' Yok böyle bir cümlesi ya! Ayıptır, yazıktır, günahtır! Utanın! Düzeltin kendinizi. İsminize biz saygı duyuyoruz. Yıllardır Hürriyet gazetesi okuyan bir kişiyim.

Milletin vicdanında mahkum olmak istemiyorsanız bu haberi düzeltin!

Lütfen düzeltin. Bu yalan haberi yapmaktan dolayı, milletin zihninde, kalbinde, vicdanında mahkum olmak istemiyorsanız bu haberi düzeltin kardeşim. Yoksa bu zihin sizi yargılar. 3-4 kanalda ortak haber yapmalar, vesaireler… Ne ortaklıkları var, ben bilmem! Bu kanallar ve bu gazeteler bana değil sadece, herkese eşit fırsat verildiği sürece itibarlıdır. Sakın, kendi koltuklarınızdan itibarlı olduklarınızı düşünmeyin. İtibarı veren halktır.

Günün Önemli Haberleri