Ekrem İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın 'Sisi' benzetmesine bomba yanıt!

Abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın "Pazar günü Sisi’yi mi seçeceğiz, Binali Yıldırım’ı mı?" sözlerine yanıt veren CHP'nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu, "Milletimiz ismimi çok iyi biliyor, çok da sevdi" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisi için yaptığı 'Sisi' benzetmesini yanıtlayan İmamoğlu, "Benim adım Ekrem İmamoğlu. İstanbul’da aday olarak Ekrem İmamoğlu, Binali Yıldırım ve Necdet Gökçınar var. Keşke Cumhurbaşkanı sahada olmasa da Türkiye’nin sorunlarıyla ilgilense. Milletimiz ismimi çok iyi biliyor, çok da sevdi" diye konuştu.

"Gizliyse neden anlattık? Neden Taksim'in göbeğinde yaptık?"

"Biz gizli görüşmeye yapacağız, 1 gün sonra bana soran gazetecilere anlattık bu görüşmeyi, gizliyse neden anlattık? Neden Taksim'in göbeğinde yaptık? Akıl tutulması herhalde, buradan mı medet umuyorlar? Şu an yaptıkları işin ne millete faydası var ne bize. Kaybetme psikolojisine bürünen siyasilerin şu an yaptıkları bu. Üzülerek takip ediyorum.

"Hiç tutarlı bir siyasi yol haritası değil"

En fazla 2-3 dakika, 3-5 cümle kurduk. 6 ayda o masayı zor kurduk, 6 ay daha bunu konuşacaklar sanırım. Hiç tutarlı bir siyasi yol haritası değil. Bu stratejilerini gözden geçirmeliler.

"Yıldırım'ı Saraçhane'ye davet edeceğim"

Bir otelin gizliliği esasları üzerinden çok büyük ayıp yapmışlardır. Benim dava açacağım bir durum değil. Mesleki ahlaka aykırı bir davranışta bulunduklarını düşünüyorum. Hala Binali Yıldırım'ın çaya davetini bekliyorum. Seçimden önce olmazsa, seçimden sonra ben kendisini Saraçhane'ye davet edeceğim."

Günün Önemli Haberleri