Egemen Bağış'ı çok sinirlendiren protesto!

Abone ol

AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, katıldığı bir konferansta kendisini eleştiren öğrencilere böyle cevap verdi...

AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Stockholm Üniversitesi'nde katıldığı bir konferans sırasında Türk öğrenciler tarafından protesto edildi. Hükümeti eleştiren öğrencilere Bağış, "İsveç'te ne yapıyorsunuz, söyleyecek sözünüz varsa Türkiye'ye gelip siyaset yapın o zaman" dedi.

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, İsveç'in başkenti Stockholm'de katıldığı bir etkinlikte protestoların hedefi oldu. Bir grup Türk öğrenci Bağış'a tepki gösterdi. Slogan atıp pankart açan öğrenciler daha sonra güvenlik görevlileri tarafından salondan çıkartıldı.

CHP LAF ATMAYI İHMAL ETMEDİ

Üniversitedeki etkinlik devam ederken mikrofonu eline alan bir öğrenci, Bakan Bağış'ı eleştirdi. Bunun üzerine Egemen Bağış:

"Eğer çok ilgiliyseniz bu konuya niye Türkiye'ye gelip siyaset yapmıyorsunuz. Ana muhalefet partimizin sizin gibi enerjik va kararlı kişilere ihtiyacı var.

Kardeşim gel Türkiye'ye siyaset yap. Ben üç kere seçime girdim kazandım siz demokrasiye saygı duyuyorsanız milletin tercihlerine saygı duymayı öğrenmelisiniz "

Günün Önemli Haberleri