Dürtüsel davranmak zarar verebilir.

Akrep burcunda ilerleyen Ay güne kararlı ve tutkulu enerjiler veriyor.

Demet BALTACI d-baltaci@internethaber.com

Bugün 3 Temmuz Pazartesi... Ay günündeyiz...

Akrep burcunda ilerleyen Ay güne kararlı ve tutkulu enerjiler veriyor.

Mars ve Plüton arasında devam eden karşıt açı da bu etkileri arttırabilir. Gün genelinde kişisel veya toplumsal alanlarda baskı, manipülasyon, duygusal veya fiziksel şiddet eğilimi artabilir.

Özel yaşamımız, güvenlik, ailevi ve milli alanlarda da kaygı verecek tehditler oluşabilir. İlişkilerimizde kıskançlık, kuşku gibi zararlı duygular yoğunlaşabilir. Bugün duyguların etkisinde kalıp dürtüsel davranmak zarar verebilir.

Gizli ve bilinmeyen konulara ilgimiz artacağından herhangi bir konuyu derinlemesine inceleyip, araştırıp, sırları ortaya çıkarabiliriz. Güçlü sezgilerimiz de bize yol gösterebilir.

Öğleden sonraki saatlerde Ay, Yengeç burcundaki Güneş ile üçgen açı yapacak. Duygu ve düşüncelerimiz arasında denge kurarken, ruhsal olarak da daha huzurlu ve keyifli hissedebiliriz. Karşı cinsle ilişkilerimiz de akşam saatlerinde destekleyici olabilir.

Gece saatlerinde ise Ay, Balık burcundaki Neptün ile üçgen açı yapacacak. Sanatsal ilham ve ruhsal enerjiler manevi konulara bizi yönlendirebilir. Gece saatlerinde yalnız kalmak, tefekkür etmek çok faydalı olabilir.