Dursun Özbek'ten sürpriz Barış Alper Yılmaz kararı! Cezalandırılacak mı?
Abone olGalatasaray, NEOM'a transferine izin vermediği Barış Alper Yılmaz'a destek oluyor. Yılmaz'ın sözleşmesine 30-40 milyon lira seviyesinde performans bonusu eklemeyi planlayan kulüp, futbolcunun moralini düzeltmeyi hedefliyor.
Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek'in de idmanlara çıkmayan
ve kriz yaratan Yılmaz'ı affettiği ve herhangi bir ceza vermeyeceği
öğrenildi.
Süper Lig devi Galatasaray'da Suudi Arabistan'a gitmesine izin
verilmemesinin ardından bir süre antrenmanlara çıkmayan Barış Alper
Yılmaz için Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek son kararını
verdi.
SÖZLEŞMESİNE BAŞARI BONUSU KOYULACAK
Sabah'ta yer alan habere göre, Galatasaray, Barış Alper Yılmaz'ın sözleşmesine 30-40 milyon lira seviyesinde performans bonusu koymaya hazırlanıyor.
DURSUN ÖZBEK BARIŞ'I AFFETTİ
Bir sürenin ardından kararından dönen ve yeniden takımla antrenmanlara çıkmaya başlayan Barış Alper Yılmaz'ı Dursun Özbek'in affettiği aktarıldı.
Dursun Özbek'in milli futbolcuya herhangi bir ceza vermeyeceği, artık bu defteri kapattığı ve gündeminden bu konuyu kaldıracağı belirtildi. Öte yandan Okan Buruk da Barış Alper Yılmaz'a formayı vermeye hazırlanıyor.