Doğmamış çocuğu çalma girişimi

Abone ol

Yok artık daha neler dedirten olay sanal alemde planlandı. İşte inanılmaz olayın ayrıntıları...

ABD'nin Missouri eyaletine bağlı Kansas kentinde, 17 ve 19 yaşlarındaki iki genç kız, internette tanıştıkları 18 yaşındaki hamile bir kadını doğmamış çocuğunu çalmak için kaçırma girişiminde bulundu.

Yetkililer, 17 yaşındaki Alisa D. Betts ile 19 yaşındaki Lauren M.Gash'ın, 18 yaşındaki hamile Amanda Howard'ın henüz doğmamış çocuğunu çalma girişiminin, Betts'in son anda korkarak polise haber vermesi üzerine engellendiğini belirtti.

Savcılıktan yapılan açıklamada, Gash ve Betts'in adam kaçırma fiili ile ilgili suçlarla mahkemeye sevk edildikleri, Gash hakkında ayrıca saldırı suçlamasında bulunulduğu kaydedildi.

Polis yetkililerine göre, mahkemeye sevk edilen sanıklar "sosyal amaçlı" bir internet sitesinde tanıştıkları Howard'ı kandırarak bir arabaya soktu.

Sanıklar, yüzüne gözyaşartıcı gaz yapımında kullanılan kimyasal bir sıvı püskürttükten sonra ellerini bağlayarak etkisiz hale getirdikleri Howard'ı, Kansas kentinin banliyölerinden Blue Springs'deki bir otele getirdi.

İddiaya göre, sanıklardan Gash'in otel odasında, hamile kadını karnına oturarak boynunu ileri geri bükmek suretiyle öldürmeye veya ciddi şekilde yaralamaya çalıştığı sırada "ortağı" Betts'in korkarak polise haber vermesi üzerine hamile Howard polis görevlilerince kurtarıldı.

Günün Önemli Haberleri