Devlet Bahçeli'den Yunanistan'a: Kan dökmeden asla mümkün değildir

MHP Devlet Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Meclis grup toplantısına katıldı: "Türkiye bölücülüğün kökünü kurutmaya bundan beslenen kanlı terörün kafasını koparmaya bütün milli güç unsurlarıyla kararlıdır ve muvaffakiyet de kaçınılmazdır"

MHP lideri Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu.. Ege adalarının statüsü tartışmasına değinen Bahçeli 'İç ve dış işgal cephesi şu gerçeği aklından çıkarmamalı, çalınmış mal mutlaka sahibine iade edilmeli' dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında İsveç ve Finlandiya ile başlayan NATO gerilimine, Yunanistan'ın Ege adalarındaki hamlelerine ve Suriye operasyonu planlarına değindi. Bahçeli'nin açıklamalarının satırbaşları şöyle:

-Fatih Sultan Mehmet, teslim olmayan imanı ve yenilmez iradesi ile İstanbul'u fethetmiştir. Geçtiğimiz Pazar günü, diğer yanda da Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nde fidan dikim törenini gerçekleştirdik. Çok şükür yer gök bayrakla süslenmiştir.

-Millet Bahçesi'ne fitne kazısına heves edenler yine emellerine oluşamayacak. Müşterek gayeleri kriz çıkarmak, sorun üretmek Türkiye'nin önüne taş koymaktır. Kimin sorunlu, kimin suçlu olduğu herkesin malumudur. İstanbul Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi üzerinden yeni bir kaos planı çıkarmaya kimsenin gücü yetmez.

İsveç ve Finlandiya kırmızı kart cezalısı
-Teröristlerin elindeki silahı veren de teröristtir. Türkiye'nin İsveç ve Finlandiya'nın NATO üyeliğine itirazı boşa değildir. İsveç ve Finlandiya'nın, Türkiye'yi ikna gayretleri boşa emektir. İsveç ve Finlandiya terörle arasına mesafe koymadan NATO'ya nasıl girecek?

-Geçen hafta Türkiye'de muhataplarıyla müzakereye oturan İsveç, aynı zamanda terörist Salih Müslim'i televizyona çıkaracak kadar küstahlar. İsveç ve Finlandiya terörle arasına mesafe koymadan nasıl NATO'ya girecek. Türkiye'nin çıkarları gözetilmeden, sözü edilen ülkenin NATO'ya girmesi hangi mantığa, ahlaka sığacaktır?

-İsveç ve Finlandiya kırmızı kart cezalısıdır. Bu cezanın kalkması için Türkiye'nin iade talebinde bulunduğu teröristler derhâl teslim edilmelidir.

Çalınmış mal sahibine iade edilmeli
-İç ve dış işgal cephesi şu gerçeği aklından çıkarmamalı, çalınmış mal mutlaka sahibine iade edilmeli. Ya seve seve ya da zorlaya zorlaya adalet yerini bulacaktır. Kendi siyaset ve devlet sistemini konsolide etmeye çalışan Yunan Hükümeti kırılgan ve kaypaktır. Sırtını güç merkezlerine korkakça dayamaktadır. Türkiye ve Ege arasındaki Ege'deki kara suları genişliği 6 mildir. Yunanistan dayatmalarla bu genişliği 12 mile çıkarma amacı kan dökmeden asla mümkün değildir. Biz 12 adayı unutmadık asıl sahibine geçeceği günleri göreceğiz.

-Tecrübeyle sabittir ki domuz derisinden post olmaz eski düşmandan dost olmaz. Dost yüzünden düşman gözünden belli olur. Zayıflık emaresi teröriste cesaret aşılar. 

Miçotakis yönetimi, denize dökülen vandal dedelerinden ders almamıştır. Denizin dibini canı tekrar çekmektedir. Yunanistan ateşle oynamaktadır. ABD'nin Yunanistan'da kurduğu 9 üs güvenliğimize tehdittir. ABD'nin Yunanistan'ı maşa olarak kullanıyor.

Sınır ötesi harekat mecbur hale gelmiştir
-Yeni bir sınır ötesi harekat mecbur hale gelmiştir. ABD sözcülerinin son günlerde muhtemel askeri harekâttan söz edilmesinden sonra Türkiye'yi Ankara mutabakatına davet etmesi, şizofrenik bir saptırmadır, gerçekle bağdaşmamaktadır. Mutabakata kimin uymadığı ortadadır.

Kılıçdaroğlu'nun Van'da yaptığı konuşma skandaldır ve teröristlere uzatılan zeytin dalıdır. Sen inkar etsen de Selahattin Demirtaş teröristtir, haindir, Türkiye düşmanıdır. Osman Kavala Sorosçudur. Böyle bir taşeronu nasıl serbest bırakacaksın? Bu vaadini nasıl gerçekleştireceksin Kılıçdaroğlu hani Kandil'i yakıp yıkacağını söylüyordun Biz hangi Kılıçdaroğlu'na inanalım. Tanınmaz haldesin.

Diğer Videolar