Devlet Bahçeli'den 'saray bekçisi' eleştirisine yanıt

Abone ol

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Bize 'Saray bekçisi' diyen ahmaklar, biz bu vatanın, al bayrağın, susturalamayacak olan ezanın bekçisiyiz" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Aksaray'da düzenlenen mitinginde konuştu.  Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

-Üslubumuza, sözlerimize azami dikkat edeceğiz. Nezaketi elden bırakmayacağız, siyaseti, rekabeti, yozlaştırmayacağız, kırıcı, incitici olmayacağız.

-Bize 'Saray bekçisi' diyen ahmaklar, biz bu vatanın, al bayrağın, susturalamayacak olan ezanın bekçisiyiz.

Peki beka yenir mi?

-Patlıcan pahalıysa bu dünyanın sonu değildir. Ucuzladığında herkes alır doya doya yer. Peki beka yenir mi? Ucuzu, pahalısı olur mu? Beka yoksa bereket yoktur, beraberlik yoktur, bağımsızlık yoktur.

Türkiye, 2018 yılının yaz aylarında ekonomik saldırıya uğradı

-Türk milleti, çok açık bir saldırı altındadır. Türkiye, 2018 yılının yaz aylarında ekonomik saldırıya uğradı. Ekonomi tetikçileri dövizi üzerimize kullandı. El birliği ile imhamızı planlıyorlar.

İşte bu yüzden 'beka' diyoruz

-Zalimlere geçit vermemek için Cumhur İttifakı ile direniyoruz. Terör örgütleri, vahşi emperyalizm, bölücü mihraklar, siyasi devşirmeler, çökmemizi istiyorlar. İşte bu yüzden 'beka' diyoruz ve 31 Mart seçimlerini beka üzerinden okuyoruz.

CHP rotayı iyice şaşırmış durumda

-Zillet ittifakı, PKK ile birlikte yürüyor. Aziz Atatürk'ün kurduğu partinin acıklı durumuna bakar mısınz? CHP, rotayı iyice şaşırmış durumda... Bunlar aklını oynatmış, yollarını şaşırmış, ihaneti alenileştirmiş... CHP'ye oy veren kardeşlerim PKK'ya mahkum edilemez

Tank-palet fabrikası üzerinden yalan inşa etmesin

-Kılıçdaroğlu, Sakarya'daki tank-palet fabrikası üzerinden yalan inşa etmesin. Dönsün şanlı milli mücadele yıllarına bakmayı denesin. Bize milliyetçilik anlatmasın. Buna hiç teşebbüs ve tevessül etmesin. Kılıçdaroğlu kim oluyor da bize milliyetçilik ahkamı kesiyor. Kimliksiz ağızlardan milliyetçilik nasıl çıkıyor? Bu cüreti nereden alıyor, bu cesareti kimler aşılıyor? Kılıçdaroğlu'nun ya aklıyla zoru vardır ya da girdiği siyasi komadan çıkamamıştır.

Günün Önemli Haberleri