Devlet Bahçeli'den erken seçim çıkışı

Abone ol

MHP lideri Devlet Bahçeli, bayram namazının ardından açıklama yaptı. Bahçeli, yerel seçimlerin öne alınması konusunda, "Bazı çevreler erken seçimi gündeme getiriyor. Bu doğru değildir" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yerel seçimlerin öne alınması konusunda, "Bazı çevreler erken seçimi gündeme getiriyor. Bu doğru değildir" ifadelerini kullandı.

MHP lideri Bahçeli, bayram namazı sonrası açıklama yaptı. Bahçeli yaptığı açıklamada, "Bu bayramın milletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyoruz. Önümüzdeki günler inşallah çok daha güzel olacaktır. Birleşme, bütünleşme, huzur ve istikrar bu bayram vesile olacaktır" dedi.

Yerel seçimlerin öne alınması hakkında konuşan Bahçeli, "Bazı çevreler erken seçimi gündeme getiriyor. Bu doğru değildir. Geçmişte erken seçimi düşünen bir siyasi hareket olarak, şimdi 31 Mart 2019'da en geç mahalli idareler seçiminin yapılması lazımdır. 1 Ocak 2019'da Türkiye seçim sürecine girmiş olacaktır. Zaman çok dardır. Siyasi partiler arasında partiler arası ittifak söz konusu olmaz" ifadelerini kullandı. 

AK Parti'den bomba yerel seçim açıklaması

AK Parti'den erken seçim tarihi açıklamas

Günün Önemli Haberleri