Deniz Baykal'dan CHP'lilere talimat! İnce'ye yeşil ışık yok 'kimse yerinden kıpırdamasın'

Abone ol

Muharrem İnce'nin istifasının ardından CHP'de başlayan istifa dalgasına eski Genel Başkan Deniz Baykal müdahale etti. Baykal, Mehmet Sevigen aracılığıyla CHP'lilere "partide kalın" talimatı gönderdi.

Habertürk yazarı Nagehan Alçı, eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın Mehmet Sevigen aracılığıyla partililere gönderdiği mesajı yazdı. Sevigen, Baykal'ın "Kimse kıpırdamasın, herkes partisinde kalsın" mesajını ilettiğini söyledi. Nagehan Alçı, geçen günlerde Habertürk TV'de İnce ile gerçekleştirdikleri yayın öncesinde edindiği bir bilgiyi şöyle aktardı:

Kızını da arayıp doğrulattı

"Baykal’a çok yakın bir isim olan Mehmet Sevigen ile yayın öncesi konuştum. Bana 'Nagehan, Deniz Bey partide kendisinin tavrını merak edip beni arayanlara şu mesajı iletmemi istedi: Kimse kıpırdamasın, herkes partisinde kalsın.' Sevigen, ikinci kez arayıp Baykal’ın kızı Aslı Hanım’la da konuştuğunu ve Deniz Bey'in mesajını onun da teyit ettiğini, bunu aynen yayında söyleyebileceğimi ifade etti.

'İnce’ye yeşil ışık yakmıyor ancak bu hep böyle devam edecek değil'

Kısacası şu aşamada Deniz Baykal her ne kadar Kemal Kılıçdaroğlu çizgisini benimsemese de İnce’ye yeşil ışık yakmıyor ancak bu hep böyle devam edecek değil. Baykal’a yakın birçok isimle konuştum, bendeki izlenim İnce bir ivme yakalarsa bu havanın döneceği yolunda. Kısacası herkes bir ışık görmeyi bekliyor."

İnce'nin çok fazla takıntısı var! Kılıçdaroğlu'na yararı olur

HaberTürk yazarı Nagehan Alçı, CHP’den istifa ederek yeni parti kurma hazırlığında olan Muharrem İnce ile ilgili “Muharrem İnce kesinlikle ekran ışığı olan bir siyasetçi” diyen Alçı, “Ancak çok fazla CHP takıntısı var. İnce’nin CHP’ye vurması mevcut CHP yönetimine kızanlarda bile tepkiye neden olmaya başladı. Böyle devam ederse Kılıçdaroğlu’na bırakın zararı yararı bile olabilir” dedi.

Günün Önemli Haberleri