Cüneyt Özdemir'in yürek yakan aşk öyküsü!

Abone ol

YouTube kanalını etkin bir şekilde kullanan gazeteci Cüneyt Özdemir, son çektiği videoda anlattığı aşk hikayesiyle sosyal medyanın gündemine oturdu. Cüneyt Özdemir'in hikayesi herkesi derinden üzdü.

Cüneyt Özdemir kendi ismiyle açtığı YouTube kanalında hem mesleğini icra ediyor, hem de çektiği vloglarla günlük yaşamından kareler sunuyor, gezdiği gördüğü yerleri anlatıyor ve iyi görüntüleme sayıları alarak kanalını gün geçtikçe büyütüyor.

Yine bir videosunu vlog tarzında çekti ama anlattığı hikaye yürekleri dağladı.

AHU'NUN HÜZÜN DOLU ÖYKÜSÜ: ABD Colorado'da yağan yoğun kar Özdemir'i gençliğine götürdü ve Ahu'nun hikayesini anlatmaya başladı.

KARŞILIK VEREMEDEN: Gençlik yıllarında karda yokuş aşağı kayak yaptığını ve karşı apartmanında oturan Ahu'yla birbirlerine aşık olduklarından bahseden Özdemir, Ahu'nun kendisine ilan-ı aşk ettiğini, kendisinin buna karşılık bile veremeden Ahu ve babasının bir trafik kazasında hayatını kaybettiğini anlattı. Özdemir Keçiören'de yaşadığı ve yürek yakan çocukluk anısını şöyle anlattı:

CAMLARDAN BİRBİRİMİZE BAKIYORUZ: Kar yağdığında bütün mahalle yokuşa çıkardık herkes apartmanlar arasında yarış yapardı. Bizim rakip de karşı aparmandı karşı apartmanda da Ahu vardı. Ben 16 yaşımdayım o da 13 yaşında...Ahu'yla bir yıldır camlardan birbirimize bakıp duruyoruz. O bana bakıyor ben ona bakıyorum. Hiç konuşma yok çünkü utanıyoruz.

BEN SANA AŞIĞIM DEDİ: Aşığız birbirimize ama nasıl söyleyeceğiz birbirimize nasıl açılacağız? Sonra bir kaç yıl sonra yine kışın kayarken bu geldi bana ''ben sana aşığım'' dedi. Ben böyle şok! Bunu sonra konuşalım dedim ve çıktım merdivende bir tur daha kaydım. Bir türlü konuşamadık.

TRAFİK KAZASINDA HAYATINI KAYBETTİLER: Sonra o yaz Ahu'lar ailecek arabaya doluştular Marmaris'e tatile gittiler. Gidiş o gidiş. Bir trafik kazası geçiriyorlar Ahu'yla babası hayatını kaybediyor. Annesi ve bir erkek kardeşi var onlar geliyorlar.Aradan tam 33 yıl geçmiş ama kar gördüğümde aklıma her zaman Ahu geliyor.

ERTELEMEYECEKSİNİZ BAZI ŞEYLERİ: Onun bana sana aşığım demesi ve benim de ne diyeceğimi bilemeden sonra konuşuruz demem...Ertelemeyeceksiniz böyle şeyleri. Gidiş var dönüş yok bazı şeylerde...

Günün Önemli Haberleri