Cüneyt Özdemir'den bomba Ekrem İmamoğlu yorumu

Gazeteci Cüneyt Özdemir, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun İstanbul'da taksiciler karşısında hayatının siyasi sınavını verdiğini ve kaybettiğini söyledi.

Gazeteci Cüneyt Özdemir; İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun İstanbul'daki taksici lobisine karşı verdiği sınavda başarısız olduğunu söyledi.

Attığı tweette, "İmamoğlu siyasi hayatının en büyük sınavını veriyor" ifadesinin abartılı bir ifade olmadığını ve bu tweet sonrasında da tatsız bir kaç olay geliştiğini söyleyen Özdemir, İmamoğlu ile ekibinin bu konuda kötü bir sınav verdiğini iddia etti.

İşte Özdemir'in YouTube kanalında söylediği sözler:

"Kardeşim bu İstanbul'un problemi mi? Problem! AK Parti, Ekrem İmamoğlu'nun çalışmamasını istiyor mu? İstiyor. Önüne çelme takmak istiyor mu? İstiyor! Olabilir...

Adamlar seçim yenilettiler, yendi. Bunu mu çözemeyecek? Şimdi Ekrem İmamoğlu'nun kafasının arkasında ne var biliyoruz. Biliyoruz ki; cumhurbaşkanlığı var. Sen şimdi İstanbul'da 5 tane galericiyle baş edemiyorsun. Doğu Akdeniz'de ne yapacaksın? Ortadoğu'da ne yapacaksın? Avrupa Birliğinde (AB) ne yapacaksın? Taksiciler engelliyor mu, AK Parti engelliyor mu? O zaman 'maksi' kur! O zaman dolmuşu, ne bileyim, 'tolmuş' yap. Bilmiyorum ne yapacağını? Zaten ben bilsem gider ben aday olurdum."

Diğer Videolar