Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tebrik mesajı yağıyor! "Türkiye Yüzyılı başlamıştır"

Abone ol

28 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci tur seçiminde sandıkların büyük bir bölümü açıldı. Kesin olmayan sonuçlara göre seçimin galibi Cumhurbaşkanı Erdoğan oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a peş peşe tebrik mesajları gelmeye başlarken Katar Emiri Şeyh Temim Bin Hamed Al Sani ve Macaristan Devlet Başkanı Victor Orban sosyal medya hesaplarından tebrik mesajları yayınladı.

Cumhurbaşkanlığı yarışını önde götüren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a tebrikler gelmeye başladı.

Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed al Sani

Katar Emiri Şeyh Temim Bin Hamed Al Sani sosyal medya adresinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı tebrik etti.

Al Sani "Sevgili kardeşim Recep Tayyip Erdoğan, zaferinizi tebrik eder, yeni döneminizde başarılar ve kardeş Türk halkının ilerleme, refah ve iki ülke arasındaki güçlü ilişkiler açısından arzuladığını gerçekleştirmenizi dilerim. ülkeleri daha da geliştirmek ve büyümek için" ifadelerini kullandı.

Putin'den, Erdoğan'a tebrik

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, resmi olmayan sonuçlara göre seçimleri tekrar kazanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için tebrik ederek, “Erdoğan’ın seçim zaferi Türk halkının bağımsız dış politikaya desteğin açık kanıtıdır” dedi.

Türkiye'nin 13. Cumhurbaşkanlığı seçimlerini muhalefetin adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na karşı kazanan cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a dünya liderlerinden tebrik mesajları gelmeye devam ediyor. Kremlin Sarayı'nın sosyal medya hesabından yapılan yazılı açıklamada, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı tebrik ettiği belirtilirken Putin'in mesajında, "Sevgili dostum, Rusya-Türkiye ilişkilerinin gelişmesine kişisel katkılarınızı çok takdir ediyoruz" ifadeleri yer aldı.

Putin mesajında Türk - Rus dostluğuna da vurgu yaparak, "Rus-Türk ilişkilerinin güçlendirilmesine ve çeşitli alanlarda karşılıklı yarar sağlayan işbirliğine kişisel katkınız için çok teşekkür ederiz. İkili, bölgesel ve uluslararası gündemdeki güncel konularda yapıcı diyaloğumuzu sürdürmeye hazır olduğumuzu teyit etmek isterim. Erdoğan’ın seçim zaferi Türk halkının bağımsız dış politikaya desteğin açık kanıtıdır” dedi.
Putin mesajında iki ülke arasındaki işbirliğinin sürdürülmesi niyetini de vurgulayarak, "Akkuyu NGS inşası ve Türkiye'de bir gaz merkezinin oluşturulması başta olmak üzere planlanan ortak projelerin tutarlı bir şekilde uygulanmasına büyük önem veriyoruz" dedi.
Putin açıklamasının sonunda Erdoğan'a başarı ve sağlık temennisinde bulundu.

AB'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tebrik

Avrupa Birliği (AB) Konseyi Başkanı Charles Michel ile AB Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen, Yüksek Seçim Kurulunun geçici sonuçlarına göre göreve yeniden seçilen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı tebrik etti.

AB Konseyi Başkanı Michel, sosyal medya mesajında, Erdoğan'ı yeniden cumhurbaşkanı seçilmesinden dolayı kutladı.

Michel, "Sizinle gelecek yıllarda tekrar çalışmayı ve ilişkileri derinleştirmeyi sabırsızlıkla bekliyorum." ifadesini kullandı.

AB Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen de seçimi kazanmasından dolayı Erdoğan'ı tebrik ederek "AB-Türkiye ilişkilerini geliştirmeye devam etmek için sabırsızlanıyorum. Halklarımızın çıkarına olacak şekilde ilişkileri ilerletmek için çalışmak hem Türkiye hem AB için stratejik önem taşımaktadır." ifadesine yer verdi.

Macron’dan Erdoğan’a Türkçe seçim tebriği

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı seçim zaferinden dolayı Türkçe attığı tweet ile tebrik ederek, “Yeniden seçilmesi dolayısıyla tebriklerimi ilettiğim Başkan Erdoğan ile birlikte, ilerlemeye devam edeceğiz” dedi.

Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turunu resmi olmayan sonuçlara göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kazanmasının ardından dünyanın dört bir yanında tebrik mesajları gelmeye devam ediyor. Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Türkçe ve Fransızca attığı tweetler ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı seçim zaferinden dolayı Türkçe attığı tweet ile tebrik etti. Macron, "Fransa ve Türkiye’nin birlikte üstesinden geleceği büyük sınamalar var. Avrupa’ya barışın geri gelmesi, Avrupa-Atlantik İttifakımızın geleceği ve Akdeniz. Yeniden seçilmesi dolayısıyla tebriklerimi ilettiğim Başkan Erdoğan ile birlikte, ilerlemeye devam edeceğiz” dedi.

Almanya Başbakanı Scholz'un tebriği

Almanya Başbakanı Olaf Scholz, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı tebrik etti. Scholz mesajında, "Ortak meselelerimizi yeni bir ivme ile ilerletmek istiyoruz" dedi.

İsveç Başbakanı Kristersson’dan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a tebrik mesajı

İsveç Başbakanı Ulf Kristersson, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turunu kazanmasının ardından tebrik etti.

İsveç Başbakanı Ulf Kristersson, resmi olmayan sonuçlara göre cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turunu kazanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim zaferini tebrik etti. Kristersson İsveç Başbakanlığının resmi sosyal medya hesabından yayınladığı mesajda, “Yeniden seçildiğiniz için tebrikler Recep Tayyip Erdoğan. Ortak güvenliğimiz gelecekteki bir önceliktir” dedi.

Orban: Tartışmasız zafer

Macaristan Devlet Başkanı Victor Orban da "Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tartışmasız seçim zaferini kutluyorum" diye yazdı.

Aliyev, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı tebrik etti

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı telefonla arayarak seçim başarısı dolayısıyla tebrik etti.


Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, görüşmede Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yeniden Cumhurbaşkanlığına seçilmesini kutlayarak, seçim sonuçlarının Türk halkı için hayırlı olmasını diledi.

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, Türk halkının Cumhurbaşkanı Erdoğan’a güvenini bir kez daha ortaya koyduğunu belirterek, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye’nin yeni dönemde de çok güçlü bir atılım içinde olacağına inandığını ifade etti.

KKTC Cumhurbaşkanı Tatar’dan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a seçim tebriği

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, resmi olmayan sonuçlara göre cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turunu kazanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı tebrik etti.

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ve Başbakanı Ünal Üstel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı seçim zaferinden dolayı tebrik etti. Cumhurbaşkanı Tatar, “Çok değerli Türkiye Cumhurbaşkanı Sn. Recep Tayyip Erdoğan, büyük bir demokrasi örneği ve Türk halkının büyük katılımı ile gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı seçiminde elde etmiş olduğunuz zaferi içtenlikle ve en kalbi duygularımla tebrik ediyorum. Milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

“Seçim sonuçlarının anavatanımıza hayırlar getirmesini diliyorum”

Başbakan Üstel ise, “Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı kazanmış olduğu tartışmasız zaferinden dolayı tebrik ediyor, önemli bir demokrasi sınavı veren Türkiye’deki kardeşlerimizi yürekten kutluyor, seçim sonuçlarının anavatanımıza hayırlar getirmesini diliyorum” ifadelerini kullandı.

KKTC Dışişleri: “Türkiye Yüzyılı hayırlı olsun”

KKTC Dışişleri Bakanı Tahsin Ertuğruloğlu yaptığı yazılı açıklamada, Erdoğan’ın seçim zaferini tebrik ederek, “Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı seçilmenizi kalpten tebrik ediyorum. Türkiye Yüzyılı hayırlı olsun. Anavatanımız Türkiye’de 28 Mayıs 2023 Pazar günü yapılan Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimini kazanarak yeniden Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı seçilmenizi kalpten tebrik ediyorum. 14 Mayıs seçiminde, liderliğinizdeki Cumhur İttifakı’nın Meclis’teki çoğunluğu sağlamasının ardından, Türk Halkı, zat-alinizi yeniden Cumhurbaşkanlığı görevine seçerek, liderliğinizde yürütülen çalışmalara duyduğu güveni bir kez daha göstermiş ve istikrar demiştir. Seçim sonuçlarının, Milli Kıbrıs davamızı birlikte savunduğumuz Anavatan Türkiye’mize, ülkemize ve Türk dünyasına hayırlı olmasını diliyorum. Anavatanla ülkemiz arasında dayanışma ve iş birliğinin, liderliğinizde her alandaki daha da ilerine götürüleceğine inancım tamdır. Yeni dönemde, genelde Anavatanımıza, özelde de sizlere yeni başarılar ve mutluluklar temenni ediyorum. Türkiye Yüzyılı hayırlı olsun” dedi.

İsrail Cumhurbaşkanı Herzog'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tebrik

İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı, Cumhurbaşkanı Seçimi'nin ikinci turundaki başarısı dolayısıyla tebrik etti.

Herzog, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı seçim zaferinden dolayı tebrik etmek için sosyal medya hesabından Türkçe paylaşımda bulundu.

İsrail Cumhurbaşkanı Herzog, "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı seçimlerdeki zaferi için tebrik ediyorum. Birlikte çalışmaya devam ederek, Türkiye ve İsrail arasındaki iyi ilişkileri daha da ileri götüreceğimize inanıyorum." İfadesine yer verdi.

Libya Başbakanı Dibeybe Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı tebrik etti

Libya Ulusal Birlik Hükümeti Başbakanı Abdulhamid Dibeybe, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı seçimi önde götürmesinden dolayı tebrik etti.

Libya Başbakanlığına ait resmi Facebook sayfası "Hukumetina"da yayımlanan tebrik mesajında Dibeybe, "Kardeşim Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı bir dönem daha Cumhurbaşkanlığı seçimlerini kazandığı için tebrik ediyorum. Türk halkı Erdoğan’a olan güveni ve projelerinin başarısını yeniledi." ifadelerini kullandı.

Muhalefete hitaben ise Dibeybe, "Kazanamasa bile siyasi ve demokratik sürece sahip çıktığı için Türk muhalefetini de selamlıyorum." ifadelerine yer verdi.

İran Cumhurbaşkanı Reisi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı seçim başarısından dolayı kutladı

İran Cumhurbaşkanlığından yapılan açıklamaya göre Reisi, Erdoğan'a Cumhurbaşkanlığı seçimlerindeki zaferinden dolayı tebrik mesajı gönderdi.

Seçim sonuçlarının "Türk halkının, Erdoğan'a olan güveninin sürdüğünün bir işareti olduğu" değerlendirmesinde bulunan Reisi, Türkiye ve İran'ın bu dönemde de tarihi, kültürel, dini ilişkilerin yanı sıra iyi komşuluk ilişkileri, karşılıklı saygı ve iki ulusun ortak çıkarlarına dayanan dostane ilişkilerinin her zamankinden daha fazla güçleneceğini belirtti.

Reisi, iki ülke arasında bölgedeki ve İslam dünyasındaki gelişmelere ilişkin yakın işbirliğinin, bölgenin barış ve istikrarının güçlenmesi için daha uygun koşullar sağlayacağını ifade etti. ​​​​​​​

Filistin'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seçim tebriği

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, Başbakan Muhammed Iştiyye, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye, Filistin 1948 İslami Hareketi Başkan Yardımcısı ve Özgürlük Komitesi Başkanı Şeyh Kemal el-Hatib ve Mescid-i Aksa İmam Hatibi Şeyh İkrime Sabri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı seçim başarısından dolayı tebrik etti.

Yaptığı yazılı açıklamayla Türk halkına ve Cumhurbaşkanı'na "Filistin halkı ve Filistin Devlet Başkanlığı" olarak "kardeşçe tebriklerini" gönderen Filistin Devlet Başkanı Abbas, "Şundan eminiz ki Allah'ın izniyle gelişim yolunda devam edeceksiniz, Türkiye ve kardeş halkı için büyük başarılara imza atacaksınız." ifadelerini kullandı.

Abbas, "bu vesileyle Türkiye ve Filistin halklarının tarihi, kardeşlik bağları ve dayanışmasından duyduğu gururu" dile getirdi.

Filistin Başbakanı Muhammed Iştiyye de AA muhabirine yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim başarısını tebrik etti.

Iştiyye "Türkiye'de yaşananlar ciddi ve gerçek bir demokrasi şölenidir. Bu demokrasi Filistin için tam anlamıyla bir kazanımdır. Bu başarı, Türkiye'nin kalkınması yolunda elde edilen başarıların bir sonucudur." dedi.

Filistin ile Türkiye arasındaki dostluğun Cumhurbaşkanı Erdoğan döneminde daha da pekiştiğini kaydeden Iştiyye, Türk halkının refahı, kalkınması ve esenliğini temenni ettiğini söyledi.

Hamas’tan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a tebrik

Türk halkını yürüttüğü bu demokratik süreçten ötürü kutlayan Filistin İslami Direniş Hareketi (Hamas), Erdoğan'ın zaferinin Türkiye'nin Arap ve Müslüman dünyasıyla bağlarını, bölgesel ve uluslararası konumunu güçlendirmesi ve başta Filistin davası olmak üzere dünyanın dört bir yanındaki haklı meseleleri kucaklaması için yeni bir başlangıç noktası olmasını umduğunu aktardı.

Özbekistan Cumhurbaşkanı Mirziyoyev’den tebrik

Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı telefonla arayarak seçim başarısı dolayısıyla tebrik etti.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Özbekistan Cumhurbaşkanı Mirziyoyev, görüşmede, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yeniden Cumhurbaşkanlığına seçilmesini kutlayarak, seçim sonuçlarının Türk halkı için hayırlı olmasını diledi.

Bosna Hersek, Arnavutluk, Sırbistan ve Karadağ'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tebrik mesajları

Batı Balkan ülkeleri Bosna Hersek, Arnavutluk, Sırbistan ve Karadağ'dan yetkililer, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı seçim başarısından dolayı tebrik etti.

Bosna Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi Başkanı ve Sırp Üyesi Zeljka Cvijanovic, yayımladığı tebrik mesajında, Erdoğan'ın seçim başarısının yürüttüğü politikaya bağlı olduğunu belirterek, "Saygıdeğer Cumhurbaşkanım, seçimin ikinci turunda gösterdiğiniz başarı için gönülden tebrik ederim." ifadesini kullandı.

Türk halkının ekonomik kalkınma, sosyal refah ve bölgesel istikrarı seçtiğini vurgulayan Cvijanovic, Türkiye ile işbirliğine daha güçlü devam edeceklerinin altını çizdi.

Konseyin Hırvat Üyesi Zeljko Komsic, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı seçim başarısı dolayısıyla tebrik ederek, "Sizin seçim başarınız, Bosna Hersek için iki dost ülke arasındaki mükemmel ilişkilerin devamı anlamına gelmektedir. Gelecekte dostluk ve işbirliğimizin daha da güçleneceğine eminim." değerlendirmesini yaptı.

Arnavutluk Cumhurbaşkanı Bajram Begaj, sosyal medyadan “Erdoğan’ın yeniden seçilmesinden dolayı kalbi tebriklerimi iletiyorum. Arnavutluk ve Türkiye arasındaki kardeşlik seviyesindeki ortaklık ve dostluk, daha da gelişerek devam edecek.” paylaşımı yaptı.

Aliya İzetbegoviç'in oğlundan Erdoğan'a tebrik

Bağımsız Bosna Hersek'in ilk Cumhurbaşkanı merhum Aliya İzetbegoviç'in oğlu Demokratik Eylem Partisi (SDA) Genel Başkanı Bakir İzetbegoviç, Erdoğan'ı seçim başarısı dolayısıyla kutladı.

Sosyal medya hesabından paylaştığı kutlama mesajında İzetbegoviç, "Sevgili Kardeşim" diye hitap ettiği Erdoğan'ı, seçimlerde kazandığı tarihi zaferden dolayı gönülden kutladığını belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Türk halkının büyük destek verdiğini belirten İzetbegoviç, "Siyasi olarak istikrarlı, ekonomik ve askeri olarak güçlü Türkiye, Bosna Hersek'te bize de destek vermektedir. İşte bu yüzden Türkiye'nin yanı sıra çok sayıda Bosna Hersek vatandaşı, bu gece zaferinize seviniyor. AK Parti liderliğindeki ittifakın seçmen desteğini alması ve Türkiye Cumhuriyeti Büyük Millet Meclisi'nde çoğunluğu oluşturması bizleri özellikle memnun etti." ifadesini kullandı.

Sırbistan ve Karadağlı yetkililerden kutlama mesajları

Sırbistan'daki SDA Genel Başkanı Sulejman Ugljanin, Twitter paylaşımda, Sırbistan'da Boşnak nüfusun yoğun yaşadığı Sancak adına Erdoğan'ı tebrik ettiklerini ifade etti.

Türkiye'de özgürlük, kalkınma ve adalet politikalarının kazandığını belirten Sulejman Ugljanin, Türk halkının istikrarlı, güçlü ve modern bir Türkiye'nin daha da gelişmesini sağladığını, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın zaferinin Balkanlar'daki herkese neşe ve huzur getirdiğini aktardı.

Sancak Müftüsü Senad Halitovic ise Erdoğan'ı seçim başarısı vesilesiyle tebrik ettiğini belirterek, "Zaferiniz, tüm ümmet için iyi olduğu kadar Türkiye ile Sırbistan arasında, Sancak'taki Boşnakların güvende olduğu anlamına geldiğine inanıyorum. Bütün alemlerin Rabbi Türkiye'yi ve içindeki insanları koruyacaktır." paylaşımı yaptı.

Karadağ İslam Birliği Başkanı Rifat Fejzic de sosyal medya hesabından, Erdoğan ile bir fotoğrafını paylaşarak, "Tebrikler Sayın Cumhurbaşkanım." ifadesini kullandı.

Sudan Egemenlik Konseyi Başkanı Burhan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı tebrik etti

Sudan Egemenlik Konseyi Başkanı ve Ordu Komutanı Orgeneral Abdulfettah el-Burhan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı Cumhurbaşkanı Seçimi'nin ikinci turundaki başarısından dolayı tebrik etti.

Burhan, Yüksek Seçim Kurulunun geçici sonuçlarına göre yeniden seçilen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a tebrik telgrafı gönderdi.

​​​​​​​Burhan, telgrafında, "Kendi adıma, Sudan Cumhuriyeti hükümeti ve halkı adına, kardeş Türkiye'nin Cumhurbaşkanı olarak seçilmenizden dolayı en içten tebriklerimi iletmekten büyük memnuniyet duyuyorum." ifadesini kullandı.

IKBY Başkanı Barzani, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı tebrik etti

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Neçirvan Barzani, Cumhurbaşkanı Seçimi'nin ikinci turundaki başarısından dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı tebrik etti.

IKBY Başkanı Barzani, seçimdeki başarısından dolayı Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Türkiye için tebrik mesajı yayımladı.

Barzani, mesajında, "Kürdistan Bölgesi adına, Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı yeniden Türkiye Cumhurbaşkanı seçilmesi nedeniyle kutluyorum. Türkiye ile Kürdistan Bölgesi ve Irak arasındaki bağları daha da ileriye götürmek için birlikte çalışmaya devam etmeyi dört gözle bekliyorum." şeklindeki değerlendirmesini paylaştı.

IKBY Başbakanı Mesrur Barzani de Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı yeniden seçilmesinden dolayı tebrik ediyorum. Kürdistan Bölgesi ile Türkiye arasındaki işbirliğimizi sürdürmeyi ve ikili bağları genişletmeyi sabırsızlıkla bekliyorum." ifadelerini kullandı.

Şentop'tan tebrik telefonu

Şentop, "Milletimizin kararı nettir: Sayın Cumhurbaşkanımızın güçlü liderliğiyle Yeniden Büyük Türkiye Yürüyüşü kesintisiz devam edecektir. Neticenin milletimiz ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı arayarak tebrik ettim. Milletimiz için hayırlı ve mübarek olsun." ifadelerini kullandı.

Oktay: "Durmak Yok, Yola Devam"

Aziz milletimiz, “Söz de, Karar da, Gelecek de milletindir” diyerek bir kez daha “Doğru Adam”da karar kılmış; Cumhurbaşkanımız RECEP TAYYİP ERDOĞAN ile “Durmak Yok, Yola Devam” demiştir. Türkiye Yüzyılı başlamıştır. Kazanan milletimiz, Kazanan devletimiz, Kazanan Güçlü Türkiye olmuştur. Ülkemize ve milletimize hayırlı, uğurlu olsun.

İbrahim Kalın: "Hayılı olsun"

Bakan Nebati: "Türkiye Yüzyılı’na olan inancını bir kez daha mühürlemiştir"

Elhamdülillah, bugün sandıklardan “Durmak yok, yola devam” sesi yükselmiş, feraset sahibi milletimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın güçlü liderliğinde, Türkiye Yüzyılı’na olan inancını bir kez daha mühürlemiştir. 28 Mayıs Demokrasi Zaferi milletimizin her bir ferdine ve ülkemize hayırlı olsun!

Günün Önemli Haberleri