Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi! Avcılar'a da yapılacak

Abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avcılar'da Millet Kıraathasi ve Millet Bahçesi ve feniküler yapılacağı müjdesini verdi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avcılar mitinginde konuştu.  "Avcılar maalesef CHP'li belediyeler elinde çok zaman kaybetti. İbrahim Ulusoy kardeşimizi aday gösterdik. El ele vereceğiz ve inşallah Avcılar'da bu sıkıntıdan kurtulacağız" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Avcılar halkına Millet Bahçeleri ve Millet kıraathaneleri sözünü de verdi. Erdoğan şunları dile getirdi; 

"Avcılar Devlet Hastanesi'ni inşa ediyoruz. Sahilde yaptığımız düzenlemeler bu bölgenin çehresini değiştirdik. Millet Bahçeleri ve Millet kıraathaneleri projelerini Avcılar'da da hayata geçireceğiz. İlçemizde bir kent merkezi oluşturacağız. Bu meydanı füniküler hatla Ambarlı'ya bağlayacağız. Avcılar Arnavutköy arasında bir yeşil yol oluşturuyoruz. Akıllı bisiklet sistemiyle yaklaşık bin km'lik bir güzergahta herkesin huzurlu bir şekilde spor yapmasını sağlayacağız."

Feniküler müjdesi

Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu meydanı üç duraklı füniküler sistemi ile Ambarlı sahiline bağlayacağız. Hepsinin yeri hazır. Yakında temellerini atıyoruz." diyerek Avcılar'a bir feniküler müjdesi de verdi.

Günün Önemli Haberleri