Cizre saldırısı son durum ne şehit var iddiası

Abone ol

CİZRE 'den gelen son dakika haberler kafaları karıştırdı. 3 özel harekat polisinin şehit olduğu iddia edildi. İçişleri Bakanlığı Cizre için açıklama yaptı.

CİZRE'den gelen son dakika haberlerde 3 özel harekat polisinin şehit olduğu iddia edildi. İçişleri Bakanlığı bu haber üzerine açıklama yaptı ve 'şehit haberi' doğru değil dedi. Cizre'de 4 polisin yaralı olduğu açıklandı.

Türkiye bugün polislere yönelik arka arkaya düzenlenen saldırılarla sarsıldı. Iğdır'da sabah saatlerinde 14 polisin şehit edilmesinin ardından Tunceli'de bir polis memuru kızının gözü önünde şehit edildi.

Son olarak Cizre'de 3 özel harekat polisinin şehit edildiği haberi geldi. Ancak bu haber kısa süre içinde İçişleri Bakanlığı tarafından yalanlandı. Bakanlık "Şehit yok 4 polis yaralı' bilgisini verdi.

ŞIRNAK VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA

Şırnak Valiliği, Cizre'de 3 polisin şehit olduğu yönündeki haberlerin asılsız ve gerçek dışı olduğunu bildirdi.

Valilikten yapılan açıklamada, bugün bazı basın yayın organlarında Cizre ilçesinde 3 özel hareket polisinin şehit olduğu yönünde haberlere yer verildiğine işaret edilerek, "Cizre'de 3 özel hareket polisinin şehit olduğu yönündeki haberler asılsız ve gerçek dışıdır" ifadelerine yer verildi.



Günün Önemli Haberleri