CIA tercümanı bakan oldu

Abone ol

AK Parti'den atılan Turhan Çömez, eski yol arkadaşlarını topa tuttu. Öyle sözler söyledi ki... İsyanı büyüktü...

AK Parti'den ihraç edilen Balıkesir eski milletvekili Turhan Çömez, sert eleştirilerde bulundu. İşte o sözlerden satırbaşları;

ERGENEKON OYUNU

"Ergenekon diye bir oyun sahneleniyor. Sekiz aydır iddianamesi hazırlanmamış bir dava. 84 yaşında devletin iki koruma verdiği adam gözaltına alınıyor, ertesi gün pardon deyip bırakılıyor. Birilerini gözaltına alarak gözdağımı verilmek isteniyor. Bu ülkede temiz eller operasyonu yapacaklar, ellerini yüzüne sürüp aynaya bakma cesareti olanlardır."

BENİM ÇOCUK DA GEMİ SAHİBİ OLACAK MI?

‘Üç çocuk yapın’ demekle olmuyor. Benim üçüncü çocuğum İngiltere’den burs alabilecek mi, gemi alabilecek mi bunları söylemek lazım millete."

KIZILAY'DA SALLANDIRIRIM DESEYDİ

" Başbakan ilk bakanlar kurulu toplantısında, sayın bakanlara ‘Birinizin yolsuzluğa bulaştığınızı görürsem sizi Kızılay Meydanı'nda sallandırırım’ deseydi bugün Maliye Bakanı Unakıtan ortada bu edasıyla dolaşamazdı.”

TÜRKİYE YAĞMALANIYOR

“Dünyanın en zengin çimento ham maddesi Gabar Dağı'nda, dünyanın en zengin altın rezervleri Van’ın Artos Dağı'nda. Kimsenin bundan haberi yok. Avustralyalı firmalar gelmiş taş çekiyoruz diye ülkeyi sömürüyor. Yıllarca İngiliz Tuzu diye bor madenleri kaçırıldı."

CIA TERCÜMANI

"Ekonomiden Sorumlu Devlet Bakanı Mehmet Şimşek CIA'nın yeminli tercümanlığını yapmıştır. Bütün bunlar Büyük Ortadoğu Projesi'nin bir sonucudur. Büyük Ortadoğu Projesi Sevr’in devamıdır. Bu proje Kürt devleti kurdurmak için hazırlanmıştır.” (Hürriyet)
Günün Önemli Haberleri