CHP'li Özgür Özel'in AK Parti adayı Barış Saylak'a attığı mesajlar ifşa oldu

Abone ol

CHP Genel Başkan Yardımcısı Özgür Özel, CHP’den istifa ederek AK Parti’ye geçen Barış Saylak’a cep telefonu üzerinden şoke eden mesajlar atmış.

MUĞLA’da CHP’den istifa ederek Milas ilçesinden AK Parti Belediye Başkan Adayı olan Barış Saylak'ın Genel Başkan Yardımcısı Özgür Özel ile olan yazışmaları herkesi şaşkına çevirdi. 

Barış Saylak'ın Milas Cumhuriyet savcılığına şikayette bulunması ile ifşa olan mesajlar cep telefonu ve whatsapp üzerinden gönderilmiş. Özgür Özel'in Saylak'a attığı ilk mesaj 14 Kasım 2018 tarihli ve şunlar yazıyor:

"Milas’ta çalışacağım ve seni anlatacağım”

İkinci mesaj ise 17 Şubat günü atılmış. CHP’li Özel yine Saylak’a SMS atarak, “RTE ile konuşmanı dinledim. Sen iğrenç bir adammışsın. Bizzat gelip Milas’ta çalışacağım ve seni anlatacağım” ifadelerini kullandı.

Özgür Özel, 17 Şubat günü gece yarısı 23.54’te bu kez de whatsap üzerinden şu mesajı atmış:

-“Seni yavşak, seni alçak. Tayyip ile telefon görüşmendeki yavşaklığı da propagandadaki alçaklığı da duydum gördüm. Milas’a geleceğim seni, bana yazdıklarınla konuştuklarınla tüm Milas’a anlatacağım. O gün Milas’ta ol sakın bir yere kaçma Milas’ta seni bir elime geçirirsem…”

Başsavcılığa başvurdu

Barış Saylak mesajları tutanak altına aldırıp, Milas Cumhuriyet Başsavcılığı’na şikayette bulundu. 

Günün Önemli Haberleri