CHP yönetimi ihraç kararında başkanları karıştırdı

Abone ol

CHP yönetimi hangi ismi ihraç ettiğini karıştırdı. CHP'li Selman Arslan, kesin ihraç talebiyle disiplin kuruluna sevk edildi. CHP'li Faik Öztrak "Başkan adayımız önemli bir hata yapmıştır'' deyip kararı açıkladı ancak dakikalar sonra isimlerin karıştırıldığı açıklandı.

CHP resmen bir skandala imza attı. Geçen günlerde Nevşin Mengü bile CHP'nin yaptığı işi ciddiye almadığı imajını çizdiğini söylemiş ve CHP'yi topa tutmuştu. Bugün Mengü'yü haklı kılacak öyle bir hata yapıldı ki...

CHP yönetimi Kürdistan konuşması yüzünden Balıkesir'in Edremit ilçesi Belediye Başkan adayı Selman Arslan'ı kesin ihraç talebiyle disiplin kuruluna sevk edildiğini açıkladı sonra isimlerin karıştığı ortaya çıktı.

CHP Parti Sözcüsü Faruk Öztrak önce bir açıklama yaparak Balıkesir Edremit belediye başkan adayının önemli bir hata yaptığını ve bu nedenle kendisinin kesin ihraç talebiyle disiplin kuruluna sevk edildiğini açıkladı.

CHP başkanları karıştırdı

Öztrak dakikalar sonra yeni bir açıklamayla durumu düzeltti ve ''CHP'nin Edremit Belediye Başkan adayı Selman Hasan Arslan disipline sevk edildi'' ifadesinin sehven karıştırıldığını ve disipline sevk edilen ismin CHP'nin Akçay Eski Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu olduğunu açıkladı.

Günün Önemli Haberleri