CHP lideri Özgür Özel’den Devlet Bahçeli görüşmesine ilişkin ilk açıklama

Abone ol

Geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la bir araya gelen CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bugün MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ziyaret etti. Görüşmeye ilişkin ilk açıklama CHP lideri Özel'den geldi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüştü. Bahçeli'nin TBMM'deki makamında gerçekleşen baş başa görüşme 45 dakika sürdü.

Özel'e ziyarete gelişinde, CHP Grup Başkanvekilleri Gökhan Günaydın ve Ali Mahir Başarır ile TBMM İdare Amiri ve CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan eşlik etti.

Özel'i makam odası önünde karşılayan Bahçeli'ye ise TBMM Başkanvekili ve MHP İstanbul Milletvekili Celal Adan, MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, Meclis İdare Amiri ve MHP Gaziantep Milletvekili Sermet Atay eşlik etti.

Görüşmeye ilişkin ilk açıklama

CHP lideri Özel, partisinin TBMM'deki grup toplantısında görüşmeyle ilgili bir açıklamada bulundu. Özel şunları kaydetti:

Tüm siyasi partilerin genel başkanlarıyla görüştük, görüşmeye devam edeceğiz. Bugün Bahçeli bizleri kabul etti. Sayın Bahçeli'ye ve MHP'nin tüm üyelerine teşekkür ediyorum. Olumlu ve verimli bir görüşme gerçekleştirdik.

Bugün Bahçeli ile yaptığımız görüşmeden sonra bana büyük bir nezaketli bir açıklama yapabilirsiniz dediği halde, ayakta bekleterek açıklama yapmayı uygun görmedim.

Sayın Bahçeli'yle seçim sonuçlarını değerlendirdik, tebriklerini kabul ettik. Asgari ücreti, temmuz ayında zam yapmamanın yapacağı sıkıntıyı konuştuk.

Öğretmen atamasından emekli uzman çavuşların konusuna kadar görüş alışverişinde bulunduk. AYM kararlarına uyulmamasına duyduğumuz endişeye kadar, müfredat konusunda duyduğumuz rahatsızlıkla ilgili görüş alışverişinde bulunduk.

Günün Önemli Haberleri