Chelsea, Atletico Madrid'i Giroud'un harika golüyle devirdi

Abone ol

Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Chelsea, Atletico Madrid ile Romanya'da karşı karşıya geldi. İngiliz ekibi, Oliver Giroud'un harika rövaşata golüyle maçtan 1-0 galip ayrıldı.

Atletico Madrid ile Chelsea arasındaki maç İspanya'daki coronavirüs kısıtlamaları nedeniyle Romanya'da oynandı. İlk yarı iki takım da savunma anlayışını ön planda tutarken; daha atak görünen taraf Chelsea oldu. 

Atletico Madrid, ilk yarı boyunca rakip kaleye sadece 1 şut çekti. İspanyol ekibi, 2016-17 sezonunda Real Madrid ile oynadığı Şampiyonlar Ligi yarı final maçından bu yana (O maçta da 1 şut) rakip kaleye en az şut çektiği karşılaşma oldu.

69. dakikada Giroud, klas bir rövaşata golüyle ağları havalandırdı; ancak hakem önce ofsaytı gösterdi. VAR incelemesi sonrası Fransız oyuncunun golü geçerli sayıldı ve Chelsea 1-0 öne geçti. 

Geri düştükten sonra Atletico Madrid daha atak bir futbol sergilerken; Chelsea, ani ataklarla sonuca gitmeye çalıştı. İki takımın da çabası sonuç vermedi ve Chelsea, maçtan 1-0 galip ayrıldı. 

Maçın rövanşı 17 Mart'ta Londra'da oynanacak.

Günün Önemli Haberleri