Ceyda Kırıcı bombası Kısmetse Olur'da son hali ile şaşırtacak

Abone ol

Kısmetse Olur kızlarından Ceyda Kırıcı eve dönüyor. Ceyda Kırıcı klip görüntüleri yüzünden elenmişti. Son hali ile şaşırtacak olan Ceyda Kırıcı kimdir?

Kısmetse Olur yarışmasında 15 Mayıs pazar akşamı izleyeceğiniz son bölümde hem Ceyda Kırıcı hem Erdem de Erdem Dalfidan eve geri dönüyor.

Eski nişanlısının klibinde oynadığı için Adnan Kızıltaş ile ilişkisi biten Ceyda Kırıcı, onun sırrını ifşa edince Kısmetse Olur evinden elenmişti.

Ceyda Kırıcı klip görüntüsü sebebiyle ağır bir şekilde yargılanırken evlilik dışı çocuğu olduğu ortaya çıkan Adnan Kızıltaş bu olaydan hiç yara almadan kurtulmuştu.

CEYDA KIRICI SON HALİ

Ceyda Kırıcı Kısmetse Olur evine işte böyle bir ortamda dönüyor. Aycan Kısmetse Olur evinden elenecek ve Ceyda eve yeni görünümüyle dönecek. Ceyda Kırıcı dışarda olduğu süreçte kendini spora verip fit bir görüntüye kavuştu.

Ceyda Kırıcı eve dönüşünde gelin adayları tarafından hayli samimi karşılanıyor. Ancak asıl merak edilen Adnan Kızıltaş'ın onun dönüşüne vereceği tepki. Ceyda Kırıcı elendiğinden beri gelen taliplilerini geri çeviren Adnan Kızıltaş eski aşkını karşısında görünce selam dahi vermiyor.Ceyda eve girdiğinde Adnan hariç tüm damat adayları ayağa kalkıp merhaba diyecek. Ceyda otururken kendisine selam vermeyen Adnan'a merhaba diyerek diyalog kurmaya çalışacak. Ceyda evde olduğu süre boyunca damat adayı Adnan onun yüzüne hiç bakmamış.
CEYDA KIRICI KLİP ESKİ NİŞANLISI UMUT KAYA KİMDİR?Eski sevgilisi Umut Kaya ile olan klip görüntüleri olan olay Ceyda Kırıcı bu yüzden evden elenmişti. Adnan Kızıltaş Ceyda'nın klipte oynamasından çok eski nişanlısı ile parasını almak için görüşmesine bozulmuştu.
İşte olay olan o klip görüntüleri;

Günün Önemli Haberleri