Cem Küçük'ten Gülse Birsel için çok ağır sözler

Abone ol

Gülse Birsel'in Osmanlı hanedanı üyesi Nilhan Osmanoğlu'na laf etmesi Cem Küçük'ü sinirlendirdi. Hanedan üyesinin malları istemesini haklı bulup savunan Cem Küçük, Gülse Birsel'e de 'hain' dedi.

Osmanlı hanedanı üyesi Nilhan Osmanoğlu'nun 'milyarları' bulan mal davası olay yarattı. Gülse Birsel 'bu malları isteyemezsin' diye yazınca Cem Küçük şaşırtan bir çıkış yapıp hanedan üyesini savundu.

Program yaptığı canlı yayında Gülse Birsel hakkında konuşan Cem Küçük, onun için 'tam bir alçak' ifadesini kullandı. Osmanlı hanedan üyelerinin madalya satarak geçindiklerini iddia eden Cem Küçük, "Osmanlı Hanedanı’na laf eden Gülse Birsel gibiler alçaktır” dedi. İşte canlı yayındaki o sözleri;

CEM KÜÇÜK TWITTERDAN DA SALLADI
Cem Küçük televizyonda söylediği bu sözlere Twitter hesabından da devam etti. Gülse Birsel'e ağır laflar söyleyen Cem Küçük şunları yazdı:

-"Aydın Doğan'ın yayın kurulu ilkeleri de tamamen palavra. Hep yalan dolan. Doğan ilkelerine göre bir yazar eğer reklamlarda oynarsa görevine son verilir. Erman Toroğlu o yüzden atıldı.

GÜLSE BİRSEL OSMANLI MALLARINI İSTEYEN HANEDAN ÜYESİ İÇİN NE YAZDI? "Kusura bakma bebeğim artık prenses benim. Ayaklar baş oldu, sorma bacım! Galatasaray Adası’nı filan vermeyeceğim size çünkü artık orası bizim kraliyet ailesinin. Dava da açma, kraliyet ailesi kalabalık, 80 milyonuz hangimizle uğraşacaksın?"

GÜLSE BİRSEL MİLLET VE TARİH DÜŞMANI
-Gülse Birsel denen milletimizin ve tarihimizin düşmanı kadın 3 ayrı reklamda oynadı ama atılmıyor. Riya budur. Faruk Bildirici'ye burdan sesleniyorum. Toroğlu olunca uygulanan kural Gülse Birsel olunca niye uygulanmıyor? Gülse Birsel Cumhurbaşkanımızın ve Türk devletinin düşmanı olduğu için Hürriyet tarafından korunuyor, kural bile ihlal ediliyor. Bu iki yüzlü tavrın yüzünden biteceksin Aydın Doğan. Her konuda devletimizin düşmanlarını kayırıyorsun. Kendi kuralını bile tanımıyorsun.

GÜLSE BİRSEL HÜKÜMET YALAKASIYDI

-Gülse Birsel 2013 ortalarına kadar Sabah'ta yazan ve hükümete yalakalık yapan biriydi. Atatürkçü falan da değildir. Gerçek budur. Gülse Birsel ve kocası Murat, Salih-Nursuna Memecan'a çok yakındır. Al takke ver kulah vaziyetindeler.  Ali Babacan ve Abdullah Gül hayranı olduğunu söyleyen Birsel çifti şimdi muhalif olmuş da Erdoğan'a küfrediyor. Tam sahtekarlık bu. Gülse Birsel'in kocası Murat uzun yıllar da FETÖ'nün Bugün TV'sinde anahaber sundu. Meşhur olmaya çalıştığı dönemde İstanbullu zengin aileden olduğu yalanını söyleyen Gülse, şimdi Uşaklı fakir aileden geldiğini söylüyor."

Günün Önemli Haberleri