Çelik'ten öldürülen baba oğul ile ilgili çarpıcı açıklama!

Abone ol

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Malatya'da sandık başında 2 kişinin öldüğü kavgayla ilgili "Sorumlu olan kimse mutlaka cezalandırılacaktır" açıklaması yaptı.

AK Parti Sözcüsü Çelik, "Saadet Partisi camiasına ve ailelerine baş sağlığı diliyoruz. Şimdi emniyet ve savcılık ortak bir çalışmayla bu işin sorumlularının açığa çıkarılması için bir çalışma yürütülecek. Sorumlu olan kimse mutlaka cezalandırılacaktır" diye konuştu.

Ömer Çelik'in konuşmasından satırbaşları şöyle:

"Hepimiz için büyük üzüntü kaynağı"

Olay olduğu andan itibaren İçişleri Bakanımız yakın biçimde olayla ilgileniyor. Aynı şekilde Adalet Bakanımız. Cumhurbaşkanımız bundan büyük bir üzüntü duydu. Hepimiz için büyük üzüntü kaynağı.

Şimdi emniyet ve savcılık ortak bir çalışmayla bu işin sorumlularının açığa çıkarılması için bir çalışma yürütülecek. Sorumlu olan kimse mutlaka cezalandırılacaktır.

"Daha fazla acı karışsın istemiyoruz"

Türkiye'nin her yerindeki vatandaşlarımız lütfen çatışma çıkaracak, kavga ve benzeri olaylara sebebiyet verecek olaylardan uzak duralım. Bugüne daha fazla acı karışsın istemiyoruz.

Eğer herhangi bir mesele varsa ilgili görevlileri çağırarak olaya müdahale etmelidirler. Üzüntümüz büyüktür.

"Partiler arası mesele gibi duruyor"

Biz bu meselede bu polemiğe girmek istemeyiz Mekanları cennet olsun. O açıklamada da partiler arası mesele gibi duruyor. Bundan uzak durmak gerekir. Partiler arasındaki bir husumet gibi sorumsuzluktan kaçınmak gerekir. Bu polemiğe girmeyeceğiz. Saadet Partisi camiasına ve ailelerine baş sağlığı diliyoruz."

Günün Önemli Haberleri