Can Nergis kaç yaşında manken olan eşi elena Milosavljević kimdir?

Abone ol

Arka Sokaklar, Börü gibi dizilerde rol alan başarılı ve yakışıklı oyuncu Can Nergis kimdir, aslen nereli ve kaç yaşında soruları merak konusu oldu. Aynı zamanda model olan Can Nergis 1 yıldır babalık heyecanı yaşıyor. Can Nergis'in eşi ise Sırp model eşi Jelena Milosavljević'dir.

Dizilerin aranılan yüzlerinden biri olan yakışıklı oyuncu Can Nergis kimdir, aslen nereli ve eşi kim soruları merak konusu oldu. Asıl mesleği modellik olan Can Nergis iddialı dizi ve filmlerde de rol aldı. 33 yaşında olan Can Nergis'in eşi ise büyük aşkla evlendiği  Sırp model Jelena Milosavljević'dir. Çiftin bir de çocukları vardır. 

Diziseverlerin yakından tanıdığı Can Nergis son olarak 'Börü' dizisindeki rolü ile hatırlanıyor. Oyunculuktan önce modellik yapan Can Nergis, uzun yıllar Uzak Doğu ülkelerinde yaşadı. İşte, son dönemin popüler isimlerinden Can Nergis hakkında detaylar...

CAN NERGİS KİMDİR: Diziseverlerin yakından tanıdığı Can Nergis son olarak 'Börü' dizisindeki rolü ile hatırlanıyor. Oyunculuktan önce modellik yapan Can Nergis, uzun yıllar Uzak Doğu ülkelerinde yaşadı. İşte, son dönemin popüler isimlerinden Can Nergis hakkında detaylar...


Can Nergis, 27 Mayıs 1985 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. İlk orta ve lise eğitimini İstanbul'da tamamlayan Can Nergis, üniversite eğitimi için İngiltere'nin başkenti Londra'ya gitti.

Bir süre sonra Uzak Doğu'ya gitmiş Çin ve Tayland'da modellik yapmış Tayland'da 8 yıl kalmış ve burada bir restoran açmıştır.

2011 yılında Türkiye'ye dönen Can Nergis, "Herşeye Rağmen" adlı dizi ile televizyon dünyasına adım attı. 2014 yılında 'Paşa Gönlüm' adlı dizide de boy gösteren genç oyuncu esas çıkışını Kanal D ekranlarının uzun soluklu fenomen dizisi 'Arka Sokaklar'da canlandırdığı rolle yakaladı. Ünlü oyuncu son olarak 2018'de ekranlara gelen 'Börü' dizisinde rol aldı.

ROL ALDIĞI PROJELER

2011 -  Herşeye Rağmen (Mehmet Demir)

2012 - Dila Hanım (İhsan)

2014 -  Paşa Gönlüm  (Fikret)

2014 - 2015 Maral: En Güzel Hikayem    (Yiğit)

2014 - 2015 Arka Sokaklar (Onur)

2016 - Tatlı İntikam (Tolga)

2016 - 2017 Anne (Ali Arhan)   

2018 -  Börü (Tolga Erlik)

Günün Önemli Haberleri