Çağla tek gecelik kadın mı?

Abone ol

Sevgili Emre Altuğ ilk olarak ona öyle yaklaşmış. Peki o ne dedi?

Emre Altuğ bir röportajında uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Çağla Şikel ile ilgili olarak “İlk gördüğümde başta tamamen erkekçe bir içgüdüyle yaklaştığım bir kadındı. Bir gece, bilemedin birkaç gece görüşürüz, birlikte oluruz diye düşünmüştüm” dedi.

Bu sözler magazin dünyasında şok etkisi yarattı. Altuğ bu sözlerle yetinmemiş daha da kışkırtıcı açıklamalar yapmıştı: “Benim tanıdığım Çağla, gazetede haberleri çıkan o ünlü manken kızdan çok farklıydı. Magazin basınından tanıdığım Çağla Şıkel’in ne ilişki ne de sadakat kavramıyla uzaktan yakından bir alakası yoktu. Ben Çağla’yı kimseyi sevmesi mümkün olmayan, alavere dalavere bir kadın olarak görüyordum. Her şeyi son derece yüzeysel yaşayan biri olduğuna iddiaya girebilirdim...”

Bu sözlerin ardından herkes nasıl bir gelişme yaşanacağını dört gözle beklemeye başladı. Gerçi Emre Altuğ, röportajın ilerleyen bölümünde “Böyle önyargılarla yaklaştığım bir insan, çok kısa sürede, kilitlenip kaldığım bir kadın haline geldi. Aşık oldum...” diyordu ama yine kafalar ‘bir gecelik aşk’ sözünde kalmıştı.

Çağla bu sözlere nasıl karşılık verecekti?

Şikel bu konuda ilk kez konuştu. İşte ünlü mankenin o sözlere ve meraklılara verdiği cevap: “Ben şu anda sevgilimle birlikte Milano’da tatildeyim ve çok mutluyum. İsteyen istediğini yazsın benim ilişkimde hiçbir sorun yok. Milano’da hem aşk hem iş tatili yapıyorum.”

Günün Önemli Haberleri