Bursa'da bir haftadır kayıptı ormanlık alanda gömülü cesedine ulaşıldı
Abone olBURSA'da bir haftadır kayıp olan İbrahim Karakoç'un cansız bedenine ulaşıldı. Karakoç, ormanlık bir alanda gömülü olarak bulundu, ayrıca polis ekipleri cansız bedenin birçok yerinden bıçaklandığını belirledi.
Bursa'da, 1 haftadır kayıp olan 45 yaşındaki İbrahim Karakoç'un,
ormanlık alanda toprağa gömülü halde cesedi bulundu. Polisin
bıçaklandığını belirlediği Karakoç'un ölümü ile ilgili 2'si
kadın 5 şüpheli gözaltına alındı.
Olay, dün öğle saatlerinde, merkez Osmangazi ilçesi Karabalçık ile Selçukgazi mahalleleri arasındaki ormanlık alanda gerçekleşti. Ormanlık alanda toprağın kazıldığını fark eden mahalleli, bölgeye gittiklerinde bir erkeğe ait cesetle karşılaştı. Mahallelinin ihbarı üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Polisin yaptığı incelemede cesedin, yaklaşık 1 haftadır kayıp olarak aranan İbrahim Karakoç'a ait olduğu tespit edildi.
Bıçaklanarak öldürülmüş
Karakoç'un cesedi üzerine yapılan incelemede, vücudunun çeşitli
yerlerinden bıçaklanarak öldürüldüğü belirlendi. Bunun üzerine
polis ekiplerince şüphelileri yakalamak için çalışma
başlatıldı. İbrahim Karakoç'un telefonundaki son aramaları
inceleyen ekipler, araştırmayı genişletti. Yapılan incelemeler
sonucu şüphelilerin M.A., İ.M.Ş., S.A., S.K. ve S.A.
olduğu belirlendi. Bunun üzerine belirlenen adrese operasyon
gerçekleştiren polis, 2'si kadın 5 şüpheliyi gözaltına
aldı.
Borç sebebiyle tartıştıklarını söylediler
Şüphelilerin sorgularında Karakoç ile borç alma nedeniyle tartıştıklarını söyledikleri öğrenildi. Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürülen şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.